• Haberler
  • Spor
  • Muğla Hakemliğinde Yeni Patron Ali Şalk…

Muğla Hakemliğinde Yeni Patron Ali Şalk…

İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Zağlı'nın Merkez Hakem Kurulu üyesi olmasının ardından boşalan Muğla İl Hakem Kurulu Başkanlığına Ali Şalk atandı.

  • 143
Muğla Hakemliğinde Yeni Patron Ali Şalk…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Hakem Kurulundan atama yazısı önceki gün Muğla’ya gönderilirken, Ali Şalk’ın yeni İl Hakem Kurulunda Yusuf Yaratıcı, Fatih Ocak, Türkcan Terzioğlu ve Ahmet Yakarca görev yapacak.

Görev dağılımı yapıldı

İl Hakem Kurulu Ali Şalk’ın Başkan olarak görev yapacağı Muğla’da, Başkanvekilliği ve Hakem Atama Sorumlusu olarak Yusuf Yaratıcı’nın, Gözlemci Atama ve Antrenman Sorumlusu olarak Fatih Ocak’ın, A.F.Y.S Sorumlusu olarak Türkcan Terzioğlu’nun ve Raportör olarak da Ahmet Yakarca’nın görev yapacağı öğrenildi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Şalk, “ Önceki dönem İl Hakem Kurulu Başkanımız Ali Zağlı’nın MHK üyeliğine seçilmesi sonrasında, Muğla İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevi önceki gün bana tevdi edildi. MHK Üyesi Ali Zağlı başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Bana ve ekibime güvenen yeni MHK yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla’da 2024-2025 futbol sezonunda 1 Süper lig yardımcı hakem, 3 klasman hakemi, 3 klasman yardımcı hakem, 2 bölgesel hakem,  5 erkek ve 1 bayan bölgesel yardımcı hakemi olmak üzere 80 hakem ile 24 gözlemci görev yapacak.
 

Bakmadan Geçme