Muğla'da bisiklet sporunda yükseliş

Muğla bisiklet branşında tüm Türkiye'de adını duyurmaya başladı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Konya'da yapılan Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Türkiye 5.si olan Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü sporcusu Göktan Oktay ve İstanbul'da düzenlenen Turkcell Granfondo Yarışında 2. olan aynı kulüpten Yusufcan Sanayır'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Kabulde Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert de hazır bulundu.

  • 758
Muğla'da bisiklet sporunda yükseliş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla bisiklet branşında tüm Türkiye’de adını duyurmaya başladı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Konya’da yapılan Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Türkiye 5.si olan Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü sporcusu Göktan Oktay ve İstanbul’da düzenlenen Turkcell Granfondo Yarışında 2. olan aynı kulüpten Yusufcan Sanayır’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Kabulde Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert de hazır bulundu. Yarış hakkında Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi Cömert’ten bilgi alan İlman, Türkiye 2. ve 5.’si olan sporcular ile çalışmaları konusunda sohbet etti. Sporcuların Türkiye geneli yapılan bu tarz önemli organizasyonlardan başarı ile ayrılmalarının ve Muğla’ya madalya ile dönmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “bu başarılarınızın bununla sınırlı kalmamasını diliyorum. Önemli olan bunun devamlılığının sağlanmasıdır. Ben çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Umarım sizleri yakın zamanda Milli Takımda da görmek nasip olur” dedi.

Öte yandan Bodrum’da düzenlenen Granfondo’dan elde edilen gelirle alınan 4 adet karbon üst düzey yol bisikleti Muğla Karya Gençlik Spor Kulübüne teslim edildi. Muğla’da gelecek yıldan itibaren elit sporculardan oluşan ciddi bir yapılanma gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özcan Saygın’ın da destekleri ile güçlü bir takımı Muğla’ya kazandıracaklarına inandığını belirtti.

Yol bisikletlerinin kulübe teslim edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ise “ilimizde güçlü bir bisiklet takımının olması için biz de elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme