Muğla'da Akıl Almaz Olay!

Muğla'da bir kişi, gece saatlerinde bahçesine domuz girmemesi için nöbet beklerken ilginç bir olay meydana geldi. Bahçesine domuz girdiğini düşünen şahıs, av tüfeği ile ateş ederek eşinin yaralanmasına neden oldu.

  • 1623
Muğla'da Akıl Almaz Olay!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Akıl almaz olay Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Kavaklıdere’nin Çamlıbel-Yukarı Mahalle mevkiinde ikamet eden Ali Yılmaz isimli şahıs, tarlasında bulunan ürünlere, domuzlar tarafından zarar verildiği için geceleri nöbet tutmaya başladı. Bahçesini yabanı domuz sürücünden korumak için nöbet tutan Yılmaz, o esnada bazı sesler duyarak gölgeler gördü. Yılmaz, bahçesine yine domuz geldiğini düşündü ve av tüfeği ile ateş açtı. Ali Yılmaz’ın domuz sanıp vurduğu eşi Zeliha Yılmaz acı içerisinde yere yığılarak bağırmaya başladı. Tüfekle yaraladığı eşinin yanına giden Ali Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla eşini vuran Ali Yılmaz ise olay yerine gelen emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Bakmadan Geçme