Muğla 112'nin Acı Günü

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü'nde çalışan 30 yaşındaki Halime Koç hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Koç'un, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

  • 37627
Muğla 112'nin Acı Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde adeta canla başla görevlerini en iyi şekilde yürüten kurum çalışanlarının bugün acı günü. Mesai arkadaşları Halime Koç’un ani ölüm haberiyle Muğla 112 AÇM çalışanları ise yasa boğuldu.  Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yapılan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi; “Başarılı bir hizmet sunan değerli mesai arkadaşımız Halime Koç’un vefatının üzüntüsü içindeyiz. Merhumeye Allah rahmet eylesin. Başta eşi ve oğlu olmak üzere yakınlarına ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı dileriz.”
112 Müdürü’nden Duygusal Paylaşım “Sanki Evladımı Kaybettim”
Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya ise mesai arkadaşı Halime Koç’un ölüm haberini almasından sonra duygusal bir paylaşımda bulundu. Karakaya “Sanki evladımı kaybettim” dedi. Muğla 112 AÇM Müdürü Karakaya paylaşımında şunları kaydetti;
“Hayat işte... Bir çalışma arkadaşımı, genç yaşta (30 y) kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum... Sanki evladımı kaybettim.  Allah mekanını cennet eylesin; ailesine, evladına ve Muğla 112 AÇM ailemize baş sağlığı diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme