Müezzin Cemal Genç Avrupa Şampiyonu oldu 

Antalya'da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa Şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olan Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile beraber Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret etti.

  • 2239
Müezzin Cemal Genç Avrupa Şampiyonu oldu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yaklaşık 20 ülkenin ve bin 700 sporcunun katıldığı 6. Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Veteranlar kategorisinde Point Fighting branşında Avrupa Şampiyonu, Kick Light branşında ise Avrupa üçüncüsü olan Gül Cami Müezzini Cemal Genç, Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay ile beraber Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Gül Cami Müezzini Cemal Genç, organizasyon hakkında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a bilgiler aktardı. Ziyaret sonrasında şampiyon sporcuyu ödüllendiren Kaymakam Fırat, Cemal Genç’i tebrik ederek başarılarının devamını temennisinde bulundu. 


 

Bakmadan Geçme