Müdür Arslan'dan Karaca'ya Ziyaret

Fethiye Eski Emniyet Müdürü Avukat Feyzullah Arslan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

  • 720
Müdür Arslan'dan Karaca'ya Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Eski Genel Müdür Yardımcısı, Eski Bakan Yardımcısı, İskandinav Ülkeleri Eski Emniyet Müşaviri, Emekli İl Emniyet Müdürü, Akdeniz Üniversitesi Hukuk ve Rektör Müşaviri, Yazar ve Öğretim Görevlisi, Eski İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 
Emniyetçi, avukat, gazeteci, üniversite hocası, arabulucu, müşavir ve uzlaştırmacı kimliğiyle bilinen Arslan, Başkan Karaca’ya 2008 yılında basılan ve hatıralardan oluşan ‘Gül Güldür Düşündür’ isimli kitabını hediye etti. 
Polisin Hatıra Defteri, Gül Güldür Düşündür, Asayiş Berkemal, Danca Manca ve Bence isimli kitapları ile devlet tiyatroları tarafından repertuvara alınan yurtiçi ve yurtdışında sahnelenmiş Trafikabere, Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne, Yarınlara Geç Kalmadan ve Bir Dönüş Hikayesi isimli tiyatro eserleri de bulunan Feyzullah Arslan’ın, Fethiye’nin kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Fethiye’yi takip ettiğini söyleyen Arslan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendisi Beşkaza’nın deyimiyle efsane müdürdür. O Türkiye’ye mal olmuş bir isim kendisini çok seviyoruz. Emniyet ile vatandaş buluşmasını sağlayan, polisin sıcaklığını halka hissettiren, örnek bir karakter. Ziyaretleri bizleri çok mutlu etti” dedi.

Bakmadan Geçme