MUDODER'den Başkan Tokat'a ziyaret

Muğla Düğün İşletmecileri ve Organizasyoncular Derneği (MUDODER) Başkanı aynı zamanda Tüm Düğün Salonları Etkinlik Ve Organizasyon İşletmecileri Federasyonu (TÜDİFED) üyesi Mustafa Özgülergil,ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı A.v Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek pandemi döneminde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

  • 557
MUDODER'den Başkan Tokat'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette açıklama yapan dernek başkanı Mustafa Özgülergil ; tam kontrollü ve sağlıklı  düğün organizasyonları yapmayı planladıklarını belirterek bir daha kapanmak istemediklerini dile getirdi.16 aydır kapalı kaldıklarını maddi ve manevi anlamda çok zorluklar yaşadıklarını söyleyen Özgülergil, düğün işletmecileri ve organizasyoncular olarak  kontrollü normalleşme sürecinde yeniden açılıp hizmet vermeye başladıklarını daha kontrollü ve sağlıklı düğün organizasyonlarına imza atarak bir daha kapanmak istemediklerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı  Av. Muhammet Tokat,” Pandemi döneminde diğer sektörlerde olduğu gibi düğün işletmecileri,sanatçılar ve organizasyon firmaları da çok zorluklar yaşadı.Yeniden kontrollü normalleşmeye geçtiğimiz şu günlerde işletmelerimiz açıldı ve faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Umuyorum ki ileriki süreçte daha fazla olumsuzluk yaşanmaz ve tüm işletmeler kapanmadan çalışmalarını sürdürürler”dedi..
 

MUDODER'den Başkan Tokat'a ziyaret

Bakmadan Geçme