Mücevher Festivali Sona Erdi

24-31 Aralık tarihleri arasında Tufanlar Kuyumculuk tarafından düzenlenen Mücevher Festivali sona erdi. Yoğun ilgi gören festivalle ilgili konuşan Tufanlar Kuyumculuk sahibi Ömer Tufan'' Fethiye'ye bir şeyler katmış olduğumuzu düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

  • 2343
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mücevher Festivali Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tufanlar Kuyumculuk tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük Altın Takı Festivali düzenlendi. Festival vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Festival de şehir dışından gelen firmalar özel tasarım mücevherlerini sergiledi. Bir hafta devam eden festivalin geleneksek hale getirileceği belirtildi.
Festivalle ilgili konuşan Tufanlar Kuyumculuk sahibi Ömer Tufan’’ Fethiye’de ilk defa böyle bir festival yapmanın gururunu yaşıyoruz. İlgi ve alakanın üst düzeyde olduğu bir hafta geçirdik. Fethiye’ye bir şeyler katmış olduğumuzu düşünüyoruz. Bunun devamını da yapmayı planlıyoruz. Bu proje bölgede ilk defa yapıldı. Ara ara farklı şekillerde devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu festivalin özelliği birçok firmanın kolay bulunmayacak ürünlerini burada sergilemiş olduk. Festivalimize katılan, fidan kampanyamızı destekleyen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.
‘’YOĞUN İLGİ VARDI’’
Yoğun ilgi vardı diye konuşan Tufanlar Kuyumculuk Pırlanta Derecelendirme Uzmanı Onur Arıkan’’ Bugün festivalin son günü. Yoğun ilgi vardı. Öğle saatlerinden itibaren dışardan gelen firmalarımız yavaş yavaş dönmeye başladı. Bu festivalle birlikte farklı bir bakış açısı sağladığımızı düşünüyorum. Orman Bakanlığı ile yürüttüğümüz ağaçlandırma projesi için şahane bir başlangıç oldu. Bu yıl içerisinde Fethiye bölgesinde yeni projelerle ve farklı bir anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
 

Mücevher Festivali Sona Erdi
Mücevher Festivali Sona Erdi
Mücevher Festivali Sona Erdi
Mücevher Festivali Sona Erdi
Mücevher Festivali Sona Erdi

Bakmadan Geçme