MSKÜ'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

  • 946
MSKÜ'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinlik, Tıp Fakültesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan’ın açılış konuşmalarıyla başladı.
Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının üstün gayreti ve devletin sunduğu modern imkânlar sayesinde atlatılan başarılı sürece vurgu yaptı.
Prof. Dr. Çiçek, Üniversite ve Muğla İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine çok önemli hizmetler sunulduğunu söyleyerek, “Özellikle belirtmek isterim ki ülkemiz güçlü tıp eğitimiyle “daha fazla değer üreten, daha adil paylaşan, daha güçlü ve müreffeh Türkiye hedefine hızla yaklaşmaktadır. Üniversitemiz de tıbbi inovasyon çalışmaları yürüten güçlü tıp fakültesiyle sağlık ordusuna her geçen yıl yeni neferler kazandırmaktadır. Sizler bizim gurur tablomuzsunuz. Ülkemizin 2023/2071 hedeflerine sizlerle birlikte yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bizler de daima sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik, Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu’nun çevrimiçi konuşmasıyla devam etti.
Prof. Dr. İbrahim Tekdemir, Prof. Dr. Feza Korkusuz ve Prof. Dr. Ercüment Ovalı 3 gün boyunca devam edecek 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacak.
 

Bakmadan Geçme