MSKÜ'lü Mühendis Adaylarına Ödül

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencileri, Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Yarışması'ndan (GBYF) ödüllerle döndü.

  • 577
MSKÜ'lü Mühendis Adaylarına Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl İzmir’de düzenlenen ve üniversite, öğrenci ve sanayiciyi bir araya getiren Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Yarışması’nda MSKÜ’lü öğrenciler başarılarına bir yenisini ekledi.
Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizin iki kategoride katıldığı yarışmada, birincilik ve ikincilik ödülleri Üniversitemizin oldu.
Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Enes Kayan’ın “KaimNET ” projesi, Akademik Bilişim Uygulamaları Kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaaslan danışmanlığındaki proje, 8 bin TL ile ödüllendirildi.
“Sanayi ve Diğer Bilişim Projeleri Kategorisi’nde ise öğrencimiz Kağan Selim Aktaş’ın projesi ikinci oldu. “Siber Güvenlikte Acil Durum Bilgisinin Güvenilir Bir Şekilde İletilmesi: Ulak-Güven” projesi, Dr. Öğr. Üyesi Enis Karaarslan danışmanlığında 4 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.
2012 yılından bu yana her yıl düzenlenen Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Yarışması, İzmir ve bölgemizde bilişim sektörünün, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabette güçlü olması amacıyla üniversite ve öğrencilerimizin inovasyon potansiyeline ulaştırılarak, yeni fikirlerle buluşturulmasını amaçlıyor.
 

Bakmadan Geçme