MSKÜ Dekan ve Müdürleri öğrencilerle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dekanları ve müdürleri, uzaktan eğitim sürecini değerlendirmek için online ortamda öğrenciler ile buluştu.

  • 877
MSKÜ Dekan ve Müdürleri öğrencilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), uzaktan eğitim sürecinde yaşanacak aksaklıkları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.
Bu çalışmalar sonucu geçtiğimiz dönem, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr), tarafından yapılan bir araştırmada uzaktan eğitim sürecini en iyi yöneten devlet üniversiteleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dokuzuncu sırada yer aldı.
Üniversite, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı  güz döneminde de uzaktan eğitime geçilmesi kararının ardından çalışmalarını hızlandırdı. Öğrenci merkezli yaklaşımının bir sonucu olarak yöneticileri ve öğrencileri sık sık buluşturan MSKÜ, bu defa dekan/müdür ve öğrencileri bir araya getirdi.
Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin yaşadığı sorunları dinlemek, çözüm yollarını tartışmak ve daha verimli bir uzaktan eğitim modeli geliştirmek için dekanlar ve müdürler video konferans yöntemiyle öğrenciler ile buluştu.
Yoğun katılımın olduğu toplantılarda akademik takvim, teorik derslerin işleyişi, pratik derslerin yürütülmesi ve sınav süreçleri ile ilgili öğrencilere bilgi verildi.
Yayın süresince üniversite dekanları ve müdürleri öğrencilerden gelen soru, talep ve ihtiyaçları dinledi. Öğrencilerden gelen taleplerin yerine getirilmesi için çalışmaların başlatılacağı belirtildi.
 

Bakmadan Geçme