• Haberler
  • Eğitim
  • MSKÜ'de 'Üniversitene Hoş Geldin' etkinliği düzenlenecek

MSKÜ'de 'Üniversitene Hoş Geldin' etkinliği düzenlenecek

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla MSKÜ'ye yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 3 Ekim Perşembe günü saat 13.00'da Fen Fakültesi Tören Alanında 'Üniversitene Hoş Geldin' etkinliği düzenlenecek.

  • 46

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne (MSKÜ) 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik 3 Ekim Perşembe günü saat 13.00’da Fen Fakültesi Tören Alanında "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği yapılacak.

Eğlence dolu etkinliklerle geçecek olan programda, zeybek gösterileri, canlı müzik performansları, dans gösterisi, yemek ve resim atölyesi, dj performansı, karaoke, fotoğraf ve resim sergisi, ortantiring, pickleball ve akşam sineması gösterimi yapılacak.

MSKÜ Müzik Topluluğu Fever Dream Grubu ve Müzik Topluluğu Arrest Grubu, öğrencilere keyifli anlar yaşatacak. Üniversite birimlerinin yanı sıra kurum ve kuruluşların da tanıtım amaçlı stant açacağı etkinlikte, çeşitli yiyecek ve içecek ikramı da yapılacak.

Etkinliğe yalnızca yeni gelen öğrenciler değil tüm öğrenciler ve mezun öğrenciler de katılabilecek.
Muğla’ya yeni gelen üniversite öğrencilerine hem Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni hem de şehri tanıtmak için yapılacak bu etkinliğe yoğun katılım olması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme