MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!

26 ve 27 Temmuz günü motorin ve benzin fiyatlarına uygulanan indirimin ardından araç sahiplerini sevindirecek bir haber daha geldi. Olumsuz ekonomik veriler ve piyasalardaki durgunluk endişe ile brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüş beraberinde akaryakıt indirimini getirdi.

  • 1250
MOTORİN VE BENZİNE PEŞ PEŞE İNDİRİM!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. Dünyada yaşanan son dakika gelişmeleri akaryakıt indirimi ve zammı haberlerini de beraberinde getiriyor. Rusya Ukrayna savaşı sonrası 140 dolara kadar yükselen petrol fiyatları küresel piyasalardaki durgunluk endişeleriyle 100 doların altına kadar geriledi. Petrol fiyatlarında yaşanan bu sert düşüşün ardından motorine ve benzin fiyatlarına indirim yapıldı. 
AKARYAKIT FİYATLARINA PEŞ PEŞE İNDİRİM!
Brent petrol piyasasında gözlemlenen düşüşün ardından gözler LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim haberine çevrildi.
Motorine ve benzin fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Benzine 2.23 TL, motorine ise 1.15 TL indirim yapıldı. Akaryakıt indirimi sonrası Fethiye’de benzin 20 lira 34 kuruşa, motorin ise 23 lira 68 kuruşa geriledi.
 

Bakmadan Geçme