MİLLİ KARATECİ'DEN ALİM KARACA'YA ZİYARET

Fethiyeli Milli karateci Deniz Aslantaş antrenörü Ömer Habeş, babası Barış Aslantaş ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

  • 1712
MİLLİ KARATECİ'DEN ALİM KARACA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’da 13-17 Mart tarihleri arasında düzenlenen Minik Yıldızlar KarateŞampiyonasında 35 kiloda ikinci olan Fethiyeli Milli karateci Deniz Aslantaş;  antrenörü Milli Karatecilerimizden Dünya şampiyonu Ömer Habeş ve babası Barış Aslantaş ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Bu hafta Bosna Hersek’tedüzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek olan Deniz Aslantaş’ı kutlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Şampiyon olarak dönmeni istiyoruz” dedi.

KARACA, “HER ZAMAN SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Alim Karaca “Öncelikle minik karatecimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Deniz Aslantaş’ı yetiştiren hocası daha doğrusu hocaların hocası Milli sporcumuz ve dünya şampiyonumuz Ömer Habeş’e böyle başarılı bir sporcu yetiştirdiği ve ilçemize kazandırdığı  için  çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde;  böyle güzel ve başarılı bir evlat yetiştirdiği içinde babası Barış Aslantaş’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bosna Hersek’ ten şampiyon olarak döner. Her zaman sporcularımızın yanındayız ve desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Fethiye’de 4 yaşında başladığı Karate sporunda hocası Ömer Habeş sayesinde Milli Sporcu unvanını alan DenizAslantaş, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek’te gerçekleşecek olan  BalkanŞampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

 

Bakmadan Geçme