Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' 

FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Timur Fidan'ın yorumcu olarak yer aldığı Spor Saati programının bu haftaki konukları Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçi Süleyman Atlı ile Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros oldu. Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' derken Teknik Direktör Toros da 'Lige hazırız' şeklinde konuştu. 

  • 920
Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OLİMPİYATLARIN ERTELENMESİ HEPİMİZİ ETKİLEDİ  
10 yıl daha güreşebileceğini belirten 26 yaşındaki Milli Güreşçi Süleyman Atlı, “Korona virüsü salgını sürecinde antrenörler bize çalışma programlarımızı gönderdi. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı, olimpiyat kotası almış sporculara antrenman imkanı sağladı. Fethiye’de çalışmalarıma devam ettim. Olimpiyatların ertelenmesi hepimizi biraz etkiledi. Olimpiyatların erteleneceğini bilsem, İtalya’daki Avrupa şampiyonasından çok rahat birincilik çıkarabilirdim. Bu seneki hedefim Olimpiyat şampiyonluğuydu. Buraya bir hazırlık olması amacıyla şampiyonada yer aldım” dedi. 

ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRÜYORUM
Olimpiyatlarda altın madalya hedeflediğini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçimiz Süleyman Atlı, “Olimpiyatlar 2021 yılına ertelendi. Yaz aylarında olacak. Benim hedefim her zamanki gibi aynı. Bu doğrultuda çalışmalara devam ediyorum. Sürekli kulüp ve Milli takım hocalarımızla istişare halindeyiz. Türk halkının desteği karşılaşmalarda ekstra motivasyon oluyor. Yüklenme antrenmanlarında sabah ve akşam 4-5 saat, dinlenme antrenmanlarında ise günde 1-2 saat ter idmanı şeklinde gerçekleşiyor” diye konuştu. 

5 CİDDİ RAKİBİM VAR
Olimpiyatlarda kendi kategorisinde 5 ciddi rakibi olduğunu belirten Atlı, “Dünya geneline baktığımız zaman benim 5 rakibim var. İranlı, Rus, Hintli, Amerikalı ve Japon… O gün kim gününde olursa madalyaya daha yakın olacaktır. Saydığım bütün sporcuların benim de dahil dünya şampiyonluğum var. Olimpiyat sporun zirvesidir. Ben de bunun bilincindeyim. 2016 Rio Olimpiyatlarına da gittim, tabi orada tecrübesizliğimden dolayı heyecanlandım. Tokyo Olimpiyatlarında da hedefim altın madalya. Buna inanıyorum. 2021 umarım benim yılım olur. Ay Yıldızlı Bayrağımızın göndere çekilmesi, bizlere tüm sıkıntılarımızı unutturuyor. Duaları ve destekleri için halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

OLUMSUZ BİR DURUM YOK 
Futbolculara ve teknik heyete uygulanan Kovid-19 testinde olumsuz bir durum ile karşılaşılmadığını vurgulayan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Burada kalan futbolcularımız, teknik heyet ve personelimiz Kolvid-19 testinden geçti. Erdinç hocam ve e-Devlet üzerinden baktık. Sonuçlarımız negatif çıkmış. Futbolcularımız da bakmışlar. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. 30 kişinin testi tamamlandı. Dışarıda olan futbolcularımızı ligin başlama tarihine göre çağırıp, özel bir önlem aldıktan ve testlerini yaptıktan sonra tesise taşımayı düşünüyoruz. Kulüp tesislerinde önlemler alındı. Her alan dezenfekte edildi” şeklinde konuştu. 

TRANSFERE YÖNETİM KARAR VERECEK 
Lig hazırlıkları ve Anıl Arıcıoğlu transferi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Toros, “Verdiğimiz plan ve program doğrultusunda futbolcularımız hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanlara başlayan takımlar oldu. 18 Temmuz’da ilk maçımızı Kozanspor ile deplasmanda oynayacağız. İklim şartları ve stadyumların ışıklandırma durumları göz önünde bulundurulduğunda maçların nasıl oynanacağı; hepimizi düşündürüyor. Biz tüm planlarımızı yapıyoruz. Liglere hazırız. Bizim ışıklandırmamız var ve soyunma odalarımız çok geniş. Kulüplerin temeli sağlam olmalı. Altyapıya gereken önem verilmeli. Anıl Arıcıoğlu’nu uzun zamandır tanıyorum. Fethiye’de iyi bir ivme yakaladı. Anıl’ın Süper Lige transferi benim değil, yönetimin vereceği bir karardır. Onlar uygun görür ve kulübe katkı sağlarsa transferi gerçekleşebilir” dedi. 


 

Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' 
Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' 
Milli Güreşçi Atlı, 'Hedefim olimpiyatlarda altın madalya' 

Bakmadan Geçme