Milli Atlet Elif Dağdelen'den Başkan Çıralı'ya Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2021 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek Milli Atlet Elif Dağdelen, Antrenörü Alptuğ Dağdelen ve Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile bir araya geldi. Başkan Çıralı, Etiyopya'da gireceği kamp öncesi kendisini ziyaret eden milli atlete başarılar diledi.

  • 2563
Milli Atlet Elif Dağdelen'den Başkan Çıralı'ya Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

34 kez milli formayla Türkiye’yi temsil ederek maraton koşularında Balkan Dağ Koşusu Şampiyonluğu, Avrupa Dağ Koşusu 2’nciliği ve birçok kez Türkiye şampiyonluğu elde eden Elif Dağdelen, milli takım kafilesiyle birlikte Etiyopya’da gireceği kamp öncesi FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. Tokyo Olimpiyatları’na günde çift antrenman yaparak hazırlandığını belirten Dağdelen, desteklerinden dolayı Başkan Çıralı’ya teşekkür etti. Milli atlet Dağdelen, 12 Şubat’ta Etiyopya’dan dönerek, olimpiyat hazırlıklarına Fethiye’de devam edeceğini kaydetti. 
Başkan Çıralı, “Milli atletimizin başarıları tüm gençlerimize örnek olacaktır”
Kamp öncesi milli sporcuyla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Fethiye’den Tokyo Olimpiyatları’na gidecek tek sporcu olan Dağdelen’in başarılarının birçok gence örnek olacağını kaydeden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fethiye’nin gururu olan milli koşucumuza olimpiyatlarda başarılar diliyoruz. Kendisini yarışmalarda ilgi ve heyecanla takip edeceğiz. İlçemizden çıkan sporcularımızı milli formayla Türkiye’yi temsil ettiğini görmek, bizler için en büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Kendisini her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi.
Ziyaret hakkında konuşan Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ise desteklerinden dolayı Başkan Çıralı’ya teşekkür etti. Milli Atlet Dağdelen’in yoğun bir antrenman süreci yaşadığını anlatan Yiğit, Tokyo’da elde edilecek tüm başarıların Fethiye için ayrı bir gurur kaynağı olacağını dile getirdi. 
 

Bakmadan Geçme