Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan yeni yatırım müjdeleri…

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan: son 2,5 yılda Muğla'ya 6 Milyar TL'den fazla kaynak aktarılmasını sağladıklarını söylediler.

  • 948
Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan yeni yatırım müjdeleri…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla  Milletvekili Demir ve Gökcan, yaptıkları  açıklamada; eğitimden, üniversite ve  sağlığa, altyapıdan çevreye, gençlik ve spordan aile ve kadınlara, enerjiden  kültür ve turizme, ulaşımdan içme suyu, gölet ve dere ıslahlarına  kadar her alanda Muğla’ya yatırımlara devam ettiklerine işaret ederek, şu bilgileri paylaştı: 
Son olarak da yaptığımız girişim ve görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Milas İlçemiz Güllük Mahallesi’ndeki Hazine’ye ait araziyi “Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapılmak üzere İl  Sağlık Müdürlüğümüze tahsis ettirdik.
Menteşe İlçemiz Akkaya Mahallesi’nde bulunan Hazine arazisinin de “Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Spor Tesisleri” yapılmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsisini sağladık.
Demir ve Gökcan: Sağlık yatırımlarını titizlikle takip ediyoruz.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan, özellikle pandemi sürecinde sağlığın ve sağlık yatırımlarının öneminin bir kat daha arttığını belirterek;  “sağlık yatırımlarına çok özel önem veriyoruz ve hemşerilerimizin en modern şartlarda sağlık hizmeti alması için çalışıyoruz. Bunun için de sağlık yatırımlarını titizlikle takip ediyoruz” dedi.
Demir ve Gökcan: Gençlerimiz için yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz…
Gençliğe ve spora verdikleri önemin gereği olarak da hemen hemen tüm ilçelerimize spor tesisleri kazandırdıklarını ifade eden Demir ve Gökcan, “Menteşe ilçemize de yeni bir spor tesisi kazandırıyoruz, gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde açılmada bulundu.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında; bu süreçte Muğla’mıza özel destek, ilgi ve yardımları için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor,  şükranlarımızı sunuyoruz ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme