Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan müjde:   'Yeni Adalet Sarayı projelerimiz hazır'

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül  ile TBMM'de, Muğla'ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler. Milletvekili Demir ve Gökcan görüşmeye  ilişkin yaptıkları açıklamada  'Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir ile birlikte bugün Adalet Bakanımızla Muğla'mız ve ilçelerimiz için çok verimli  bir toplantı yaptık. Muğla'mıza ve ilçelerimize  Yeni Adalet Sarayları kazandırıyoruz. Muğla'mızın ihtiyaç duyduğu personel eksiği de tamamlanacaktır' değerlendirmesinde bulundular.

  • 2229
Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan müjde:   'Yeni Adalet Sarayı projelerimiz hazır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Demir ve Gökcan’dan Muğla Merkeze yeni Adalet Binası Müjdesi…
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile  görüşmeler sonucunda Muğla Merkeze yeni Adalet Sarayı yapılması için 50 dönümlük arazinin tahsis edildiğini belirten AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, “Arazinin  imarına ilişkin süreç  devam ediyor. Adalet Sarayı’nın proje ve ihale süreci için hazırlıklar da yapılıyor” dedi.
Yatağan Adliye Sarayı’nın ihalesi süreci de devam ediyor…
Yatağan Adalet Sarayı binası için de temaslarının olumlu sonuçlandığını, yer tespiti ve proje çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Milletvekili Demir ve Gökcan; “İhale sürecinin hızlandırılacağı müjdesini verdi”  dedi.

Seydikemer'de bina hazır
Seydikemer ilçemizde de  Adliye Adliye Sarayı kurulması için  hazır bina bulunduğunu  belirten Milletvekili Demir ve  Gökcan, Adalet Bakanımızın yasal düzenleme yapılarak Adalet Sarayı açılması için çalışma başlatacaklarını  ifade ettiğini açıkladılar.

Yer tespiti yapıldı

Dalaman ve Ortaca ilçelerinin birlikte kullanacağı yeni Adalet Binası için de yer tespiti yapıldığını açıklayan Milletvekili Demir ve  Gökcan, “tahsis ve imar çalışmaları  sonrası yeni Adalet Sarayı’na kavuşacağız” dedi.

Fethiye için görüşmede bulunuldu

Fethiye’ye yeni Adalet Sarayı yapılması için de görüşmede bulunduklarını belirten Demir ve Gökcan; “Fethiye’mize yakışan Adalet Sarayı’nı  da hayata geçirmek bize nasip olacaktır” ifadesini kullandı.

Arsa tahsis edildi

Milletvekili Demir ve Gökcan; Kavaklıdere ilçesinde de cezaevi yapılması için arsa tahsis edildiğini ve  proje çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Milletvekili Demir ve Gökcan:  Tüm amacımız Muğla’mıza yeni yatırımlar kazandırmaktır…
Muğla’ya yapılan önemli  yatırımlar için başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Adalet  Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz diyen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan; “Milletvekili seçildikleri günden beri Muğla’ya sayısız yatırım kazandırdık. Söz verdiğimiz gibi yatırım ve hizmetlerimiz devam edecektir. Hemşerilerimizin tüm taleplerini titizlikle takip ediyoruz.  Hemşerilerimiz müsterih olsun. Her şey Muğla’mız ve sevgili hemşerilerimiz ” ifadelerine yer verdiler.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan'dan müjde:   'Yeni Adalet Sarayı projelerimiz hazır'

Bakmadan Geçme