Milletvekili Yakup Otgöz: Marmaris Devlet Hastanemizi Hizmete Açıyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

  • 623
Milletvekili Yakup Otgöz: Marmaris Devlet Hastanemizi Hizmete Açıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Otgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Marmaris Devlet Hastanemizi hizmete açıyoruz…

Geçici kabul işlemlerine başlanan 125 yatak kapasiteli Marmaris Devlet Hastanemiz Mart ayı içinde hasta kabulüne başlayacak.

Marmaris Devlet Hastanemiz modern mimarisi ile son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılarak, konforlu hasta ve muayene odaları ile hizmet verecektir.

Seydikemer ve Köyceğiz Devlet Hastaneleri’nin Rol Grupları yükseltildi…

Rol Grupları yükseltilen Seydikemer ve Köyceğiz Devlet Hastanelerimiz için ihtiyaç duyulan doktor ve sağlık personeli de karşılanacak.

Bodrum Devlet Hastanesine Anjiyografi Ünitesi kuruluyor…

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kurulmakta olan Anjiyografi Ünitesi için Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji Uzmanlık Dalı ile Diğer Yardımcı Sağlık Personeli takviyesi yapılacak.

Genel olarak hastanelerimizde ihtiyaç duyulan doktor, hemşire ve sağlık personeli eksikliğinin giderilmesi için de planlama yapıldı.

Muğlalı hemşerilerimize her alanda olduğu gibi sağlık alanında da en iyi şartlarda hizmet verilmesi için çalışıyoruz.

Hemşerilerimizin en modern sağlık kuruluşlarında hizmet alması ve Muğla’mıza yeni sağlık yatırımlarının yapılması için çalışmalarımız devam ediyor.

Muğla’mıza ilgi ve destekleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya sevgili hemşerilerimiz adına en kalbi teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.
 

Bakmadan Geçme