Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Fethiye'ye geldiği için memnuniyet duyduğunu dile getiren Özcan, Covid-19 ile ilgili görüşlerini paylaşarak, süreç içerisinde Başkan Karaca'ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

  • 864

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. 
Corona virüsü ile mücadele sırasında gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Karaca’ya teşekkür eden Özcan yaptığı konuşmada, “Süreç ilk başladığı zamanlarda Ankara’daydım. Vali Hanımla, Kaymakamlarla, İlçe Belediye Başkanlarıyla, parti ilçe başkanlarıyla ve Muğla il ve ilçe ilçe sağlık müdürleriyle görüşmelerimiz oldu. Her geçen gün vaka sayısı ve ölümler arttı. Dolayısıyla Muğla’nın milletvekili olarak Muğla’da olmam gerektiğini düşündüm. Önceki telefon görüşmelerinin aksine bu sefer bizzat ilçelere giderek izleme, gözlemleme ve değerlendirme sürecine girdim. Fethiye hem doğal güzelliğiyle hem insanıyla hem de tarihiyle ilimizin en güzel ilçelerinden bir tanesi. Bu ziyaretlerimizde yalnızca virüs sürecine değil, halkımızın yaşamla ilgili zorluklarına da yöneliyoruz. 11 Mart’tan bugüne kadar gelen süreçte belediyelerimiz takdir edilecek çalışmalar yaptı.   Sosyal Demokrat belediyeciliği, halkçı belediyeciliği, aynı zamanda da iktidara talip olabileceğimizi en güzel şekilde gösterdiler. İlçe Örgütlerimiz de çok değerli bir sınavdan geçti. Onlar da ayrım yapmadan halkımızın yanında olarak temin ettikleri malzemeleri vatandaşlarımıza ilettiler. Bu anlamda CHP İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza ve Gençlik Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Vaka sayıları ilk günden bugüne artış gösterebilirdi. Süreç henüz tamamlanmadı. Ancak bugüne kadarki süreci yüzümüzün akıyla atlattık diyebiliriz. Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın ve tüm belediye personelinin çalışmaları neticesinde iyi durumdayız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
“Muğla ili olarak çok iyi bir konumdayız”
Başkan Karaca, nezaketinden ve süreç içerisinde gösterdiği ilgiden dolayı Özcan’a teşekkürlerini sunarak şunları söyledi, “Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, başta Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve genel başkan yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilim Suat Özcan da zorlu mücadelede bizlerle beraber oldu. Bu süreci hem vekillerimizle hem de ilçe örgütümüzle götürmeye çalışıyoruz. Belediye personelimizle birlikte mesai kavramı gözetmeden gece gündüz mücadele veriyoruz. Türkiye geneline baktığımız zaman Muğla ili olarak çok iyi bir konumdayız. Yeni gelen bilgilere göre Muğla genelinde 247 tane pozitif vaka var. Fethiye’de ise 21 tane pozitif vaka var. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız hijyen kurallarına uyduğu takdirde 1 ay içinde 21 pozitif vakayı sonlandırıp, ilçemizi bu virüs vakasından kurtarmış olacağız. Tek başıma verdiğimiz bir mücadele değil. İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ve gönüllü terzilerimizle birlikte mücadele veriyoruz. Şuana kadar 140 bin maskeyi vatandaşlarımıza dağıttık. 70 bin maskeyi de önümüzdeki günlerde dağıtacağız. Fethiye’de vatandaşlarımıza maske sıkıntısı çektirmedik. Sadece maske değil, maddi manevi her konuda vatandaşlarımızın yanında olmaya onların huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin Türkiye’de yapılan son anketlere göre oylarında artış var.  Önümüzdeki günlerde Fethiye’de yapılan anketi de göreceksiniz. Partizanlık yapmadan her kesime ulaşarak çalışıyoruz. Bu süreçte yanımızda olan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sayın Vekilimiz Suat Özcan’ın da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Halkımızın evinde rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. 
“Sokağa çıkma yasağının 1 ay daha devam etmesi gerekiyordu.”
Yayınlanan genelgeyle önümüzdeki hafta sonu Fethiye’de sokağa çıkma yasağının olmamasını değerlendiren Başkan Karaca, “Bana sorarsanız sokağa çıkma yasaklarının 1 ay daha devam etmesi gerektiğine inanıyorum ve bayram sonuna kadar da şehir girişlerinin engellenmesini istiyorduk. Şuan vaka sayısı stabil gidiyor. Biz her zaman önlemimizi alıyoruz. 1 ay sonunda da hijyen kurallarına uyduğumuz takdirde inşallah sıfırlanacak. Büyükşehirlerden ilçemize girişlerin engellenmesi bizi rahatlatıyor. Ancak kısıtlama olmayan yerlerden girişler tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımız dikkatli olsunlar. Turizm paydaşlarımız ve iş yeri sahibi arkadaşlarımız zor durumdalar. Yaptığımız Olağanüstü Meclis Toplantısında vatandaşlarımızı rahatlattık. Katı atık bedellerini, kiraları, işgaliye bedellerini erteledik. Daha önce halkımıza ve esnafımıza destek olacağımızın sözünü vermiştik. Destek olmaya devam edeceğiz. Devletimiz tarafında bu haftadan sonra sokağa çıkma yasağının tekrar uygulanmasını istiyoruz. Denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu. 


 

Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret
Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret
Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret
Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret
Milletvekili Özcan'dan Karaca'ya Ziyaret

Bakmadan Geçme