Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Şehit Fethi Bey'i anma töreni kapsamında geldiği Fethiye'de, SED Medya'ya ziyarette bulundu. Milletvekili Özcan, 'Meclis'e döndüğüm zaman hem basın çalışanlarının hem de turizm sektörü içinde yer alan paydaşların aşı olmaları hususunda, soru önergesi sunacağım' dedi.

  • 685
Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meclis çalışmalarına verilen arayı değerlendiren CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, SED Medya’yı ziyaret etti. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, çalışmalar hakkında Milletvekili Özcan’a bilgiler aktardı. Şehit Fethi Bey’in, Fethiye ve Muğla’da büyük değer olduğunu kaydeden Özcan, basın mensuplarının aşı olması hususunda soru önergesinde bulunulup, konuşmalar yapacağını aktardı. 

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan yaptığı açıklamada, “Tayyareci Şehit Fethi Bey’in şehadetinin 107. yıldönümün kapsamında düzenlenen törene katıldım. Hem Fethiye hem de Muğla adına bir kez daha gurur duyduk. Mustafa Kemal Atatürk, ‘İstikbal göklerdedir’ lafını boşuna söylememiştir. Şu anda SED Medya’da olduğumuz için de çok mutluyum. Meclis çalışmaları bildiğiniz gibi devam ediyor. Arada il ve ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Kovid-19 aşısını yeni oldum. Bir kamu hizmeti sunan siz basın mensuplarının da aşı olması hususunda, devletin elini uzatmasını gerekiyor. Meclis’e döndüğüm zaman hem basın çalışanlarının hem de turizm sektörü içinde yer alan paydaşların aşı olmaları hususunda, soru önergesi sunmayı ve konuşma yapmayı düşünüyorum” diye konuştu. 

Ziyaret için teşekkür eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Milletvekilimiz Sayın Suat Özcan, şehrimize adını veren Fethi Bey’in şehadetinin 107. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldılar. Daha sonra SED Medya’yı ziyaret ettiler. İyi bir konuya değindiler. Basının dikkate alınması bizleri sevindirdi. Basın mensuplarının aşılanması hususunda, vekilimiz Meclis’e döndüğü zaman konuyu gündeme getireceklerini söylediler.  Çünkü basın mensupları zor şartlar altında çalışıyoruz ve sürekli dışarıdayız. Türkiye’de 15-20 civarında basın çalışanı var. 40 bin aşı bulunup, öncelik verilemedi. Bu anlamda girişimleri inşallah sonuç verir ve basın mensupları aşı olur. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret
Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret
Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret
Milletvekili Özcan'dan SED Medya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme