• Haberler
  • Güncel
  • Milletvekili Otgöz'den '19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' Mesajı

Milletvekili Otgöz'den '19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz 'Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz'.

  • 379

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz  mesajında şunları kaydetti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurtuluş meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs,  son devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun, milletimizin de kurtuluşunun müjdesi olmuştur. 19 Mayıs, tarihi şanlı zaferler ve mücadelelerle dolu milletimiz için bir gurur vesilesi,  gençlerimiz için ise bir ilham kaynağıdır.

19 Mayıs, Çanakkale'de başlayan tüm zorluklara, imkânsızlıklara rağmen 1. Dünya Savaşı boyunca asla pes etmeyen kadim milletimizin küllerinden yeniden doğuşunun sembolüdür.

19 Mayıs, İstiklal Harbimizi başlatmanın yanı sıra son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun, milletimizin de kurtuluşunun müjdesi olmuştur.

Ülkemiz;  aydınlık istikamette yürüyor, gençlerimizin huzuru ve geleceği için emin adımlarla ilerliyor…

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu süreçte büyük görev ve sorumluklar düşmektedir. AK Parti İktidarları olarak gençlerimize hak ettiği değeri veriyor ve en iyi şartlarda yetişmeleri için gayret sarf ediyoruz.

Gençlerimiz için son 22 yılda çok sayıda yatırım yaptık, plan ve projelere imza attık…

AK Parti olarak; seçilme yaşını 18’e düşürdük.  Her seçimde, her kademede gençlerimize kontenjan ayırdık. Siyasete aktif katılımlarını sağladık. Gençlerimiz aydınlık ve gelişen ülkemizin dinamosudur. Yegâne teminatımızdır.

Gençlerimizle birlikte Muğla’mızı büyütüp, geliştiriyoruz... 

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi gençlerimiz için Muğla’mızda da her alanda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gençlerimizle birlikte Muğla’mıza yeni bir Muğla daha ekliyoruz.  Gençlerimiz için, hemen hemen her ilçemize spor tesisleri, gençlik merkezleri, halı sahalar, basketbol sahaları, yürüyüş yolları, tenis kotları yapıyoruz.

Üniversitemize ihtiyaç duyulan kaynakların aktarılmasını sağladık.  Yeni yurt projelerimiz devam ediyor...

Üniversitemizin yurt kapasitesini artırmak için de çalışmalarımız sürüyor.  Üniversitemizin ekip ve ekipman eksiklerini tamamlıyoruz.

Her şey gençlerimiz,  sevgili hemşerilerimiz ve Muğla’mız için diye çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Gençlerimiz için Muğla’mıza; bisiklet yollarından, millet bahçelerine, spordan eğitim ve sağlığa, teknolojiden turizm ve kültüre kadar her alanda yatırım kazandırıyoruz. 

Kadim Türk Milleti'nin adeta küllerinden yeniden doğduğu ve kurtuluş meşalesinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz. Aziz ruhları şad olsun.
 

Bakmadan Geçme