• Haberler
  • Siyaset
  • Milletvekili Otgöz, 'AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız!'

Milletvekili Otgöz, 'AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız!'

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve teşkilat üyelerinin katılımı ile geniş bir değerlendirme toplantısı yaptı.

  • 514

Toplantı öncesinde Muharrem ayı vesilesi ile hemşerilerine aşure dağıtan Milletvekili Otgöz, programa ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti; 

“Tüm dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ülkemizi de etkilemektedir. Ekonomik sıkıntıları hafifletmek için başlattığımız Orta Vadeli Programı kararlılıkla uyguluyoruz. Programın olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Kredi derecelendirme kuruluşları da Türk ekonomisiyle ilgili daha objektif değerlendirmeler yapıyorlar.  Moody’s’in kredi notumuzu iki kademe birden artırması, bunun en son örneğidir.

Türkiye, doğru yoldadır ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Daha önce nasıl enflasyonu tek haneye indirdiysek, inşallah aynısını yine başaracağız.  Bunu, AK Parti ve Cumhur İttifakı’ndan başka yapabilecek Parti de yoktur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu küresel kriz ve değişim sürecinden de, çok daha güçlü bir şekilde çıkmayı başaracağız. AK Parti olarak, Genel Merkezimizle, Muğla’daki il ve ilçe teşkilatlarımızla dimdik ayaktayız ve geleceğe umutla bakıyoruz. Teşkilatlarımız da aynı azim ve karalılıkla çalışmalarına devam ediyor.

Muğla’mızdaki ve 13 ilçemizdeki yatırım ve projeleri takip ediyor, aksayan, geciken hususlar varsa bakanlarımızla irtibata geçerek çözülmesini sağlıyoruz. Bizim için rehavet olmaz, bizde dur-durak olmaz. Sanki yarın seçim varmış gibi sahada koşturmayı sürdürüyoruz. 22 yıllık AK Parti İktidarlarımızda Muğla’mıza ve 13 ilçemize devasa yatırımlar kazandırdık.

Milletvekili Otgöz, 'AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız!'

Sadece son bir yıl içinde  Fethiye’mize kazandırdığımız ve devam eden  bazı yatırımlar şunlardır. Fethiye Devlet hastanemize anjiyografi cihazı kazandırdık. Hastanemizde yaklaşık 500 anjiyo yapıldı. 500 yataklı yeni Fethiye Devlet Hastanesini yatırım programına aldırdık. Yer tespiti yapıldı. Projesi hazırlanıyor. Fethiye Şehir Stadı’nın modernizasyonu için proje hazırlandı. Çalışmalar başladı.

Ölüdeniz, Kayaköy ve Ovacık’a Fethiye’nin enerji ihtiyacını karşılamak için trafo merkezi kurulması projelendirildi. İhale süreci devam ediyor. Kayaköy’deki kaçak yapıların önlenmesi ve tarihi dokunun yaşatılması için koruma amaçlı imar planı çalışmalarımız devam ediyor. Kayaköy’ün tarihi ve kültürel dokusunu korumak için 101 yıldır kullanılmayan iki kilisenin restorasyonu için proje hazırlandı. Böylece Fethiye turizmini 12 aya yayacağız.

Fethiye-Seydikemer-Ortaca-Dalaman ilçelerimize doğalgaz verilmesi için ilk imzalar atıldı. Proje çalışmaları ve kamulaştırma işlemleri başladı. Karaçulha’daki 225 TOKİ konutunun yapımı hızla devam ediyor. Fethiye’ye de bağlanan Seydikemer – Kalkan, Seydikemer – Söğüt bölünmüş yol çalışması ve Karabel Tünel inşaatı çalışmaları hızlandırıldı. Günlükbaşı ve Çatalarık mahallerimizde hazine arazilerine konut yapan hak sahibi hemşerilerimize arazilerin 2. etap satışı son aşamaya geldi. Fethiye Karaçulha-Eldirek’de 35 dönüm orman arazisi Özel Eğitim Okulu (engelli) yapılmak üzere 49 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na devri için ön izin alındı. Kesin izin ve proje süreci devam ediyor.

16 derslikli Bozyer Şehit Ali Galip Met ilkokulu ile Esenköy’de 200 kişilik yemekhaneyi tamamlayarak, hizmete açtık. Fethiye Patlangıç Mahallesi’ne 16 derslikli ilkokul yapılması için proje hazırlandı. Yatırım programına alınması teklif edildi. Biz eser ve hizmet siyasetine kararlılıkla devam ediyoruz.”

Milletvekili Otgöz, 'AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız!'


 

Bakmadan Geçme