Milletvekili Gökcan'dan Muğla'ya 2 yatırım müjdesi daha

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: 'Uzun süredir takibini yaptığımız Fethiye'ye yeni spor tesisleri yapımı ve Marmaris Şehir stadının bakım onarımı, soyunma odaları, aydınlatma, tribünleri ve sentetik çim düzenlemesi için KDV dahil yaklaşık 6 milyon TL kaynak aldık. Söz verdiğimiz gibi Muğlamıza ve sevgili hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

  • 1934
Milletvekili Gökcan'dan Muğla'ya 2 yatırım müjdesi daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan;  ekonomik, sportif, eğitim, sağlık, çevre, altyapı, sosyal ve kültürel alandaki yatırımlara büyük önem verdiklerini belirterek, Muğla’nın daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için büyük çaba harcadıklarını ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda düzenlenen imza töreni sonrasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Gökcan, “Marmaris şehir stadının mevcut hali ilçemize yakışmıyordu. Soyunma odaları, tribün, aydınlatma ve çim zemin konusunda büyük problemler yaşanıyordu. Bu konuda Marmaris Spor Kulüp Camiasından ve hemşerilerimizden çok sayıda talep ve şikâyet gelmişti. Gençlik ve Spor Bakanımıza durumu ilettik,  görüşme ve takiplerimiz olumlu sonuç verdi ve stadımız için  2.800.000 TL artı KDV ödenek aktarılmasını sağladık. İnşallah en kısa sürede ihaleye çıkılıp,  1.500 kişilik tribün, aydınlatma, sentetik çim zemin ve soyunma odalarından oluşan modern bir stadın açılışını da hep birlikte yapacağız” dedi.
Fethiye Esenköy Spor Tesisi projesinin de yıllardır gündemde olduğunu, ancak bir türlü hayata geçirilemediğini kaydeden Gökcan; “Bu projenin de takipçisi olduk. Fethiyeli gençlerimiz için büyük bir ihtiyaç olan nizami sentetik futbol sahası, 500 kişilik tribün ve soyunma odalarından oluşan spor tesisi için de girişimlerimiz hiçbir zaman hız kesmedi ve Bakanlığımızdan 2.350.000 TL artı KDV ödeneği çıkarttık ”diye konuştu.

“Muğlamız İçin Çalışıyoruz”

Her iki projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlık yetkililerine teşekkür eden Milletvekili Gökcan;  “Muğla’ya ve Muğlalı hemşerilerimize plan, proje, yatırım ve  hizmet konusunda zaman ve mekan mevhumu gözetmeksizin çalışmalarının  kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade ederek, “TBMM’de göreve başladığım günden beri Muğla’mız için çalışıyoruz. Ekonomik, sportif, eğitim, sağlık, çevre, altyapı, sosyal ve kültürel alandaki yatırımlara büyük önem veriyoruz. Muğla’nın daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için büyük çaba harcıyoruz” diye kaydetti.
Gökcan; Muğla milletvekili olarak hiç bir ayrım yapmadıklarını, bizden onlardan gibi kısır çekişmelerden uzak bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirterek “Sadece AK Partili Belediyelere değil, diğer ilçelerimize de yatırım ve hizmet götürüyoruz. Bunun en güzel örnekleri Marmaris ve Fethiye’ye yaptığımız bu yatırımlardır” diye ifade etti.
AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Ankara’da belediyelerimizin, teşkilatlarımızın, muhtarlarımızın ve her bir hemşerimizin taleplerinin ve yatırımlarımızın takipçisi oluyoruz. Söz verdiğimiz gibi Muğlamıza ve sevgili hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize inanın ve güvenin, hep birlikte aşamayacağımız hiçbir güçlük yoktur. Bu tesislerimiz şimdiden Muğlamıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun”.
 

Bakmadan Geçme