Milletvekili Gökcan'dan Fethiye'ye müjde 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'dan bölgemize büyük müjde. Milletvekili Gökcan, bölgemizde 15 bin 540 dekar tarım arazisini sulayacak olan Çataloluk Barajı sulama projesi için Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 1 milyon 380 bin TL'lik ödenek ayrıldığını belirtti. 

  • 2077
Milletvekili Gökcan'dan Fethiye'ye müjde 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır yapımı beklenen, bölgemizde sulama suyu ihtiyacının büyük bölümünü karşılayacak Çataoluk Barajı sulama projesinin kısa süre içinde ihaleye çıkarılacağı öğrenildi. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 1 milyon 380 bin TL’lik ödenek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerini sundu. 

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Fethiye’mizde 15 bin 540 dekar tarım arazisini sulayacak Çataloluk Barajı sulama projesi için AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 1 milyon 380 bin TL’lik ödenek Tarım ve Orman Bakanlığımızca ayrıldı. Kısa süre içinde ihaleye çıkılarak tesisin yapımına başlayacağız. Bu önemli yatırım nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyorum. Bölgemize hayırlı olsun” dedi. 


 

Bakmadan Geçme