Milletvekili Gökcan'dan, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan  'Türk Milleti'nin istiklal ve istikbal umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve adeta küllerinden yeniden doğduğu gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.' dedi.

  • 926
Milletvekili Gökcan'dan, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan yayınladığı mesajında; “19 Mayıs dört bir tarafı işgale uğramış vatanımızın kurtarılması için  Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basarak, İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. Türk Milletinin kendi geleceğinde ve kendi yönetiminde tek karar verici  olmasının dönüm noktasıdır. Kadim Türk Milletinin şahlanışının, dirilişinin sembolüdür” dedi.

Tarihin bir çok döneminde olduğu gibi günümüzde de bir çok tehdit ve düşmanlıklarla karşı karşıya kaldıklarını belirten Milletvekili Gökcan,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün tehditlere, hain FETÖ Terör örgütünün darbe girişimlerine kaşı dimdik ayakta kaldık. Her zamankinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde geleceğe hazırlanıyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bu süreçte büyük görev ve sorumluklar düşmektedir. Kendilerini her alanda yetiştirmeleri, özgüvenli, özgür düşünen bireyler olarak hayata atılmaları, araştıran, sorgulayan beyinler olarak siyasete, bilime, teknolojiye ve üretime katkı sunmaları geleceğimiz için çok kıymetlidir.

Biz de AK Parti İktidarları olarak gençlerimizin önem ve değerini biliyor ve onlara hak ettikleri en modern şartları sunuyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.

Milletvekili Gökcan: Gençlerimiz için 19 yılda çok sayıda yatırım yaptık, plan ve projelere imza attık.

AK Parti olarak; seçilme yaşını 18’e düşürürken bunu laf olsun diye, kâğıt üzerinde kalsın diye yapmadık.  Her seçimde, her kademede gençlerimize kontenjan ayırdık. Siyasete katılımlarını sağladık.

Gençlerimizin dinamizmini, enerjisini ve coşkusunu Meclis'in yanı sıra her alanda görmek bizleri umutlandırmakta ve gururlandırmaktadır.

Gençler bizim dinamomuz ve geleceğimizdir. Büyüyen, gelişen ve güçlü Türkiye istiyoruz. Bunun için de gençlerimize güveniyoruz.

Milletvekili Gökcan: Gençlerimizle birlikte Muğla’mıza yeni bir Muğla daha ekliyoruz. 

Gençlerimiz için her alanda yatırımlarımız devam ediyor ve gençlerimizle birlikte Muğla’mızı büyütüp geliştiriyoruz.  Gençlerimiz için, hemen hemen her ilçemize spor tesisleri, gençlik merkezleri, halı sahalar, basketbol sahaları yapıyoruz.

Gökcan: Üniversitemize ihtiyaç duyulan kaynakların aktarılmasını sağladık. 

Üniversitemizin yurt kapasitesini artırmak için de çalışmalarımız sürüyor.  İnşaatları yarım kalan Fakülte ve Yüksek Okullarımıza ödenek aldık. Üniversitemizin ekip ve ekipman eksiklerini tamamlıyoruz.

Yurt yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Menteşe’de 4 bin yatak kapasiteli 2 ayrı yurt binamızın inşaatına başlandı. Fethiye’de yurt için 110 dönüm arsa tahsis ettirdik. 1.000’er yatak kapasiteli 2 yurt binamızın inşaatı devam ediyor. Milas ilçemizde 504 yatak kapasiteli yurt binamızı öğrencilerimizin hizmetine sunduk. 

Gençlerimiz için Muğla’mıza; bisiklet yollarından, Millet Bahçelerine, spordan eğitim ve sağlığa, teknolojiden turizm ve  kültüre kadar her alanda yatırım kazandırıyoruz. Her şey gençlerimiz,  sevgili hemşerilerimiz ve   Muğla’mız için diye çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Ulu Önderimiz  Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.
 

Bakmadan Geçme