MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Fethiye'de görev yapan muhtarlar ile toplantıda bir araya geldi. Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli toplantıda bir araya geldi. Milletvekili Demir, 'Muhtar seçilmiş kişi demektir. Muhtarlar, bulundukları yerlerin gözü kulağı ve aklıdır. Muhtarlık makamı, her türlü sorunun ve her türlü ihtiyacın dile getirildiği makam ve devletin de temel taşıdır' dedi.

  • 923
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DSİ Sosyal Tesisleri’ndeki organizasyonda AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve mahalle muhtarları yer aldı. Programda ilk olarak restoran bölümünde yemeğe geçildi. Daha sonra toplantı salonunda AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, muhtarların sorunlarını dinledi. Bazı sorunları anında telefonla ilgili kurumlara aktaran Milletvekili Demir, taleplerin takipçisi olacağını belirtti. 

SORUNLARI DİNLMEYE DEVAM EDİYORUZ
Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinlemeye devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Sayın milletvekilimiz Milas’taki programının ardından Fethiye’ye geldi. Amacımız muhtarlarımız ile vekilimizi bir araya getirmekti. Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan ve muhtarlarımız ile 20-25 gün önce bazı konuları konuşup, muhtarlarımızın şikayet ve sorunlarını dinlemiştik. Burada tekrar Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir ile muhtarlarımızın sorunları ile ilgili istişare de bulunacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

MUHTARLARIMIZ ÇOK KIYMETLİ 
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir konuşmasında, “Muhtarlar benim için çok kıymetli. Özellikle Cumhurbaşkanı’mız, muhtarlara ne kadar çok önem verdiğini her vesile ile gösteriyor. Zaman zaman da muhtarlar ile toplantılar yapılıyor. Bence bu toplantılar muhtarlık müessesinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi. Muhtar seçilmiş kişi demektir. Muhtarlar, bulundukları yerlerin; gözü kulağı ve aklıdır. Muhtarlık makamı, her türlü sorunun ve her türlü ihtiyacın dile getirildiği makam ve devletin de temel taşıdır. Bu yüzden muhtarlara karşı sonsuz bir saygım var” diye konuştu. 

MUĞLA’YA GÜZEL HİZMETLER YAPILDI
Muğla’da önemli hizmetlerin hayata geçirildiğinin altını çizen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Bizim göreve geldiğimizden bu yana 2,5 yıl geçti. Ben bu süre zarfında pandemi dönemi olmasına rağmen, diğer bölgelere göre Muğla’ya çok güzel hizmetler yapıldığını düşüyorum. Bizler mecliste her bölgenin milletvekilleri ile görüşüyoruz. Mesela onlar pandemi döneminde bakanlar ile bir defa görüşmüşlerse, emin olun biz Muğla Milletvekilleri olarak bakanlar ile 4 defa görüşmüşüzdür. Bizim nasıl çalıştığımızı şaşkınlıkla izliyorlar. AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak bizim meclisteki duruşumuz; içeride ve bahçede bile birlikte oluşumuz herkesin, hatta Cumhurbaşkanı’mızın bile dikkatini çekmiş. Çünkü bir bölgede vekiller ne kadar uzlaşı içinde çalışıyorlar ise o bölge o kadar hizmet alıp başarılı oluyor” dedi. 

MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
MİLLETVEKİLİ DEMİR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bakmadan Geçme