Milas Belediyespor erteleme maçında Kayseri deplasmanında

TVF 1. Lig'de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı erteleme maçında Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediye karşısında sahaya çıkıyor. Takımda görülen covid-19 vakası nedeniyle parkelerden uzak kalan takım bugün oynayacağı maçla beraber galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor.

  • 469
Milas Belediyespor erteleme maçında Kayseri deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grup maçları tamamlanmadan Efeler Ligi için play off oynamayı garantileyen Milas Belediyespor, grupta kalan maçlarında da başarılı grafiğini sürdürerek,  grup şampiyonu olarak, play off maçlarına çıkmayı hedefliyor. Bu sezon çıktığı 17 maçta 16 galibiyet alan ve sadece tek yenilgisi bulunan takım topladığı 48 puanla grup lideri olarak yoluna devam ediyor. 
Milas Belediyespor ile Melikgazi Belediye arasında oynanacak olan mücadele saat 14’te başlayacak.
“Bu mücadeleden 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam”
Takımı bu önemli maçta yalnız bırakmayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, takımla birlikte Kayseri deplasmanına giderek, şampiyonluk yolunda Milas’ın Efelerine tam destek verdi.
Maç hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tokat; “Ligin başından itibaren başarılı bir grafik göstererek, grup maçları tamamlanmadan Efeler Ligi için play off oynamaya hak kazandık. Kulübümüze ve kentimize yaraşır bir şekilde mücadele eden takımımızı bu başarısı için yürekten kutluyorum. Kayseri deplasmanında da başarılı bir oyun ortaya koyarak, bu mücadeleden 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam” dedi.


 

Bakmadan Geçme