Milas Belediyesi'nden Engelsiz Edebiyat Projesi

Milas Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliği ile hazırlanan Engelsiz Edebiyat Atölyesi çalışmaları devam ediyor. 

  • 944
Milas Belediyesi'nden Engelsiz Edebiyat Projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan Engelsiz Edebiyat Projesi’nde 60 katılımcıya online ortamda öykü yazma dersleri verildi. Milas Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği ve Engelli ve Aileleri Birliği Derneği ile ortak olarak gerçekleştirilen projede, öykülerini tamamlayan yazar adaylarına editörlük desteği verilerek, eserlerin basımına ve yayınlanmasına ücretsiz katkı sunulacak. Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek Engelsiz Edebiyat Kitap Fuarı ile eserlerin okuyucuyla buluşturulması hedeflenirken, gerçekleştirilecek organizasyonla yazarlar ödüllendirilecek. 
“ENGELSİZ KISA FİLM: YAŞAM KULÜBESİ”
Engelsiz Edebiyat Projesi kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer organizasyon ise Engelsiz Kısa Film: Yaşam Kulübesi olacak. 15 Mart’ta çekimlerine başlanacak olan filmin, 10-16 Mayıs arasında gerçekleştirilecek etkinlikle gösterime sunulması planlanıyor. Çekilecek film için destek de toplanırken, yapılan desteklerle Türkiye Sakatlar Derneği ve Milas Belediyesi organizasyonu ile tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak. Projeye katkı sunmak ve bilgi almak isteyen yurttaşlar, 0252 512 10 85 no’lu telefon numarasından iletişime geçebilir. 
 

Bakmadan Geçme