Milas Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını sürdürüyor

Milas Belediyesi'ne bağlı ekipler kırsal mahalleler için yoğun mesai harcıyor. Belediye'ye bağlı ekipler son olarak Pınarcık Mahallesi'ne Organizasyon Alanı ve Ortak Kullanım Alanı çalışmalarını tamamladı. 

  • 617
Milas Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Belediyesi kırsal mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşması adına çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir sürede çalışmalarını tamamlayarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan alanlarda mahalle halkının konforunun arttırılması hedefleniyor.
“300 m2’lik Organizasyon Alanı” 
 Milas Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Pınarcık Mahallesi’nde yaklaşık 300 m2’lik alana düğün, nişan, sünnet vb. gibi etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi adına Organizasyon Alanı ve yemek vb. işlerin yapılabilmesi adına da Ortak Kullanım Alanı yapım işlemlerini tamamladı. Bu kapsamda yapılan yatırımlarla birlikte vatandaşların etkinlik ve organizasyonlarını gerçekleştirebilmesi adına önemli bir alan kazandırılmış oldu. Pınarcık Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından, Milas’ın diğer bölgelerinde de çalışmaların sürdürüleceği aktarıldı. 
 

Bakmadan Geçme