Milas Belediyesi havai fişek kullanmayacak

Sakarya'da üst üste yaşanan kazaların ardından Milas Belediyesi, belediyenin hiçbir etkinliğinde havai fişek kullanmama kararı aldı.

  • 598
Milas Belediyesi havai fişek kullanmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sakarya'da havai fişek fabrikasında ve havai fişekleri taşıyan araçta meydana gelen patlamaların ardından Milas Belediyesi hiçbir etkinlikte havai fişek kullanmayacağını duyurdu.

Milas Belediyesi ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada 1 yıl önce belediye meclisimizde aldığımız kararla ilçemizde havai fişek kullanımını yasaklamıştık. Bugün bu kararın ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha üzülerek görüyoruz. Milas’ımızda hiçbir etkinliğimizde havai fişek kullanmadığımızı bir kez daha kamuoyuna saygıyla duyururu denildi.
 Konuya dair açıklamada bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Milas Belediye Meclisi’mizde 1 yıl önce kullanımını yasakladığımız havai fişeklerin sadece doğa ve hayvanlar için değil insanlar için de büyük bir tehdit oluşturduğunu ne yazık ki yaşanan patlamalar net bir şekilde gösterdi. Tüm ülkemize bir kez daha geçmiş olsun diyorum” dedi.

Bakmadan Geçme