• Haberler
  • Ekonomi
  • Migros'tan dev kampanya: Kırmızı et çeşitlerinde yüzde 50 indirim!

Migros'tan dev kampanya: Kırmızı et çeşitlerinde yüzde 50 indirim!

Migros, tüketicilere büyük bir fırsat sunarak dev kırmızı et kampanyasını duyurdu! Kampanya kapsamında dana, kuzu ve sığır eti gibi çeşitli kırmızı etlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapılacak. Bu kampanya sadece 2 gün sürecek ve tüketicilere sağlıklı beslenme imkânı sunacak.

  • 3444
Migros'tan dev kampanya: Kırmızı et çeşitlerinde yüzde 50 indirim!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan bu büyük indirim kampanyasıyla, tüketiciler çeşitli kırmızı et ürünlerine erişilebilir fiyatlarla sahip olabilecekler. Örneğin, Dana Kuzu Kıymalık Kg sadece 456,99 TL, Uzman Kasap Kuzu Dana Kebap ise 125,99 TL olarak sunulacak. Ayrıca Dana Antrikot, Dana Döş Rulo, Uzman Kasap Dana Kıyma, Dana But Sotelik Et, Dana Kıymalık ve Uzman Kasap Tekirdağ Köfte gibi ürünlerde de indirimler geçerli olacak.

Migros'un bu kampanyası sayesinde aileler bütçelerine katkı sağlayarak sağlıklı beslenme imkânına kavuşabilecekler. Kampanya detaylarına ve indirimli ürünlere 20 Mayıs'tan itibaren Migros mağazalarından veya resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, sağlıklı ve uygun fiyatlı kırmızı et alışverişi için kampanyaya katılın.

Bakmadan Geçme