MHP MENTEŞE'DE UĞURLU GÜVEN TAZELEDİ

MHP Menteşe 13. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Mevut İlçe Başkanı Talat Uğurlu kongrede güven tazeledi.

  • 1657
MHP MENTEŞE'DE UĞURLU GÜVEN TAZELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; MHP Menteşe 13. Olağan İlçe Kongresi Menteşe Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Kongreye MHP Muğla Eski Milletvekili Mehmet Erdoğan, geçmiş dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı Hacı Çelik, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, partinin il yönetimi, ilçe başkanları ve partiler katıldı. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın, geçtiğimiz gün annesini kaybetmesi dolayısıyla katılım sağlayamadığı kongrede divan heyeti, partinin MYK Üyeleri Özgür Bayraktar ve İbrahim Özbay, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat ve İl Başkan Yardımcısı Ferrah Soydan isimlerinden oluştu.

Kongrede güven tazeleyen MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gösterdiği duruş ve aldığı kararlara saygı gösterip, yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Esas olan vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Devleti’nin devamıdır. Ne istiyorsak, ne amaçlıyorsak, Türkiye Cumhuriyeti içindir. Türk siyasetinin onuru için gece gündüz demeden, bir karşılık beklemeden, hizmet için çalışacağız. Vatan, namusumuzdur. Kızıl Elma, yeminimiz, Turan ise ülkümüzdür” diye konuştu. 

MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu’nun yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; 
Mehmet Karayetim, Hakan Balın, Arif Özer, Mehmet Okay, Arif Demirbaş, Mustafa Serenbay, Ramazan Ballı, Ahmet Körçoban, Aliaddin Aksoy, Ömür Türel, Fırat Akkuş, Ahmet Uymaz, Ülkü Durmuş, Çağrı Dağlı, Mehmet Coşkun, Erhan Alanbay, Mehmet Gülgün ve Şengül Ekinci.
 

MHP MENTEŞE'DE UĞURLU GÜVEN TAZELEDİ

Bakmadan Geçme