Mezar Yapım Ustasından Esprili Uyarı

Fethiye'nin Çamköy Mahallesi'nde Çevre Yolu üzerinde bir mezar yapımcısı, mezar taşına yazdığı esprili uyarı ile vatandaşları Covid-19 kurallarına uymaya davet ediyor. Dükkanının hemen önündeki mezar taşına ' Fethiye Mezar Yapımı' 'Evde Kalın Lütfen. Bize İş Çıkarmayın' yazısını yerleştiren 20 yıllık mezar yapım ustası Hamza Saltalı, 'Koronavirüsü kurallarına uymayanlar çok fazla. Her şey insanın kendi sağlığı için. Ben de kendimce tebessümle de olsa bu uyarıyı yapmak istedim' dedi. Yoldan geçen vatandaşlar ise bu mezar taşının fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaşırken 'çok güzel bir yaklaşım sergilenmiş. Anında dikkatimizi çekiyor. Bu uyarılar dikkate alınmalı' dediler.

  • 6608
Mezar Yapım Ustasından Esprili Uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de bir mezar yapım ustası dükkanının önündeki mezar taşına vatandaşların Koronavirüsü salgınına karşı uyarıları dikkate almaları ve evde kalmaları için ilginç bir yazı yazıp herkesin görebileceği yere koydu. 20 yıllık mezar yapım ustası Hamza Saltalı, mezar taşına “Evde Kalın Lütfen. Bize İş Çıkarmayın” diye yazıp koyunca hem yaya hem de araçla yoldan geçen vatandaşların büyük ilgisini çekti. Vatandaşlar cep telefonlarıyla mezar taşındaki yazıyı çekip sosyal medyada paylaşırken mezar yapım ustası Hamza Saltalı “ben de kendimce esprili şekilde ‘Evde Kal’ çağrısında bulundum” dedi. Saltalı, “bu işin ciddi anlamda önlem alınması gerektiğine inanıyorum. Kendimce esprili şekilde yaklaşıp insan sağlığının önemine dikkat çektim. Bütün dünya Koronavirüse karşı mücadele ediyor. Her şey insanın kendi sağlığı, ailesinin sağlığı hatta ülkesinin ve dünya sağlığını düşünme zamanı. Kendimce tebessümle ‘evde Kal’ uyarısı yapmak istedim. Buradan geçen herkes resmini çekip paylaşıyor. Bir kez daha tekrar etmek istiyorum. ‘Evde Kalın Lütfen. Bize İş Çıkarmayın’” ifadelerini kullandı.

Yoldan geçen vatandaşlar ise “çok güzel bir yaklaşım sergilenmiş. Anında dikkatimizi çekiyor. Bu uyarılar dikkate alınmalı” diye konuştular.

Mezar Yapım Ustasından Esprili Uyarı
Mezar Yapım Ustasından Esprili Uyarı
Mezar Yapım Ustasından Esprili Uyarı

Bakmadan Geçme