Mete, 'Önemli adımlar attık'

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Mete mesajında, 'Sağlık, mutluluk ve huzur dolu savaşın, yoklukların olmadığı bir yıl diliyorum' dedi.

  • 560
Mete, 'Önemli adımlar attık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mete mesajında şu ifadelere yer verdi. "Dünyada ve ülkemizde iki yıldır devam eden pandemi sebebiyle bir çok insanımızı kaybettik. Pandemi şartlarının beraberinde getirdiği bir çok sıkıntı ile mücadele ettik. Bununla birlikte Muğla’mızda yaz aylarında çıkan orman yangınları hepimizi derinden üzdü. Her zaman olduğu gibi devlet, millet el ele vererek bu zorlukların da üstesinden geldik. Hem içeride hem dışarıda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok önemli adımlar attık. Daha pandeminin ilk günlerinden itibaren başlatılan aşı üretim çalışmalarımız yıl sonu gelmeden sonuçlandı. Aşısını üreten 9 ülkeden biri olmanın gururunu yaşadık. AK Parti’mizin önderliğinde asgari ücrette yapılan önemli bir artış ile işçimizin yanında olduk. Vergi düzenlemeleri ile işverenimizi yalnız bırakmadık. 
Tüm dünyada mazlumların yegâne umudu olan Cumhurbaşkanımız yine kimsesizlerin sesi oldu. Çeşitli afetlerde  zarar görenlerin yardımına ilk Türkiye koştu. İlimiz başta olmak üzere yangınlarda ve sellerde mağdur olan vatandaşımız yanında devletini buldu. 2021 yılında sanat, siyaset, bilim ve  edebiyat gibi birçok alanda  önemli ismlerimizi kaybetmenin hüznünü yaşadık. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. AK Parti olarak güçlü bir devlet ve güçlü bir millet olmanın verdiği huzur ve güvenle 2023 hedeflerimize az bir zaman kala çalışmalarımıza aynı kararlılık ve azimle devam ediyoruz. Her türlü engellemelere rağmen içeriden ve dışarıdan art niyetli onca müdahaleye rağmen büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz. Milletinin huzuru ve refahı için kurulan ve yoluna devam eden partimiz yine milletimiz için çalışmaya devam edecektir. 
Yeni yılda ülkemize  ve tüm insanlığa sağlık huzur ve mutluluk diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Sevgi ve saygılarımla."
 

Bakmadan Geçme