Mete gazetecilerin gününü kutladı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

  • 442
Mete gazetecilerin gününü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete kutlama mesajı yayınladı.Mete mesajında “Demokrasimizin, çok sesliliğin ve gelişimin olmazsa olmazı kıymetli gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. 
Teknolojik gelişmelerin inanılmaz bir hızla ilerlediği, haber ve bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğu fakat doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmanın da bir o kadar zorlaştığı bir dönemde, basın ahlâk ve ilkelerini esas alarak görevini yapma derdinde olan gazetecilerimize ihtiyacımız daha da artmıştır. 
Toplumun yalan haber ve  dezenformasyonla mücadelesinde  en önemli yardımcısı hiç şüphe yoktur ki gazetecilerimizdir. İşte bu sebepledir, yüklendikleri sorumluluk bir kat daha artmıştır. 
15 Temmuz Günü başta Muğla’mızın yerel basın çalışanları olmak üzere ülkesini ve vatanını seven tüm gazetecilerimiz vatan ve millet uğruna canlarını hiçe saymışlar ve görev bilinci ile sokaklara dökülerek ülkemizi karanlığın eşiğinden kurtarmışlardır. 
Şartlar her ne olursa olsun, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin meslek ahlâk ve ilkeleri ile hareket eden gazetecilere milletimizin her zaman ihtiyacı olacaktır.   
Ben bu anlamlı gün vesilesi ile, karşılaştıkları zorluklarla mücadele ederek görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan değerleri gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Günlerini tebrik ediyorum. Ülkemiz ve insanlık adına nice güzel haberlere imza atmaları temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
 

Bakmadan Geçme