Menteşe Spor Salonu ev sahipliği yapıyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2020-2021 Suzan Özbek Sezonu Türkiye 2. Ligi 1. etap müsabakaları Muğla'da başladı.

  • 666
Menteşe Spor Salonu ev sahipliği yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2020-2021 Suzan Özbek Sezonu Türkiye 2.Ligi 1. etap müsabakaları, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın katılımıyla Menteşe Spor Salonunda başladı.
13-15 Kasım 2020 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonunda üç gün sürecek olan 2. Lig 1.etapta, takımlar pandemi önlemleri kapsamında günde ikişer maç yapacak. Türkiye 2.Ligi´ne bu sezon erkeklerde 17, kadınlarda ise 16 takım katıldı. 

Türkiye’nin birçok İlinden toplam 33 takım ve 105 sporcunun katıldığı müsabakalara Muğla’dan Erkeklerde Bodved Masatenisi.com, kadınlarda Muğla Büyükşehir Belediyespor olmak üzere 2 takım ve 8 sporcu katıldı.

Müsabakaları Menteşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Spor şube Müdürü Serkan Paçalı ile birlikte takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada “Türkiye Masa Tenisi 2. Lig kadınlar ve erkekler müsabakalarına İlimizin ev sahipliği yapmasından büyük gurur duyuyoruz. 3 gün devam edecek olan 2. lig maçlarına 17 erkek ve 16 kadın takımı katılacak. Kadınlarda 18 takım olmasına rağmen 2 takım virüs nedeniyle katılamadı. Pandemi döneminde İlimizde tüm faaliyetlerimiz, kurallara uygun olarak devam ediyor. Gayet güzel bir ortamda, modern tesislerimizde covit-19 tedbirlerini alarak, bu şampiyonayı düzenliyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme