Memleket Partisi İl Kongresi Yapıldı

Memleket Partisi Muğla 1. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek İl Başkanı olarak seçildi.

  • 1766
Memleket Partisi İl Kongresi Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memleket Partisi Muğla 1. Olağan İl Kongresi, Muğla’nın merkez Menteşe İlçesi İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongreye, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yağız Elver, Genel Sekreter Yardımcısı ve Eski CHP Hatay Milletvekili Mevlit Dudu, Kurucular Kurulu Üyeleri; Serhat Galip, Süleyman Dinçberk, Osman Kurtuluş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz Elçin, Doğru Parti İlçe Başkanı Cavit Karagöz Genç Parti İl Başkanı Mehmet Sahan, Madenci Sendikası Muğla Başkanı Osman İlhan, Türk-İş Muğla Temsilcisi Fatih Erçelik ve partililer katıldı.
Divan Başkanlığını Memleket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlit Dudu’nun yaptığı kongrede tek liste ile yapılan seçim sonucu İbrahim Şimşek yeniden İl Başkanı olarak seçildi.
“YAŞANABİLİR TÜRKİYE YARATACAĞIZ”
İl Başkanı seçilen Şimşek, kongrede yaptığı konuşma da şu ifadeleri kullandı:
“17 Mayıs’ta hep beraber büyük umutlarla çıktığımız memleket sevdamızda partileşme sürecimiz de Muğla İl ve ilçe örgütlerini oluşturmuş, bugünde sizlerin katılımı ile il kongremizi gerçekleştirmekteyiz. 18 Eylül’de büyük kurultayımızı tamamlayıp seçimlere katılabilecek bir siyasi parti kimliğini kazanarak Genel Başkanımızın da öngördüğü programlar ile sahada vatandaş ile buluşmaya çıkacağız. Sevgili yol arkadaşlarım bu zorlu süreci birlikte aşacağız. Memleket partisi olarak, barışarak, büyüyerek bölüşerek, insanca yaşanabilir bir Türkiye yaratacağız.”
Memleket Partisi Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu:
Şevket Arslan, Selma Ateş, Halil İbrahim Avcı, Necati Bakılan, Melih Avni Caner, Murat Demirtaş, Önder Coşkun Dinçer, İsmail Fidan, Murat Gökalp, Ahmet Tan Karaosmanoğlu, Dursun Kaplan, Ahmet Karavuş, Durmuş Kırıktaş, Mevlüt Koç, Alper Kocabıyık, Devrim Mersin, Şükrü Olgun, Dilek Özgül, Ferdi Sevin, Fatih Alperen Şahin, Nezih Tunçay, Ziya Ulupınar, Emre Yüzbaşı, Niyazi Zaifoğlu.
 

Memleket Partisi İl Kongresi Yapıldı
Memleket Partisi İl Kongresi Yapıldı

Bakmadan Geçme