Megan Barton Fethiye'yi tanıttı

İngiltere'den Fethiye'ye tatile gelen sosyal medya fenomeninin Sea Me Beach'te çektirdiği tatil fotoğrafları büyük ses getirdi. 1 milyon 700 bin takipçisi bulunan Megan Barton Hanson'ın fotoğrafları, binlerce okuyucusu bulunan İngiliz Dailymail Gazetesi'nde de yer aldı. Türkiye'yi öven Megan Barton, gelecek ile ilgili düşüncelerini de anlattı.

  • 1892
Megan Barton Fethiye'yi tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İngiltere’de yayınlanan flört gerçeklik programı Love Island (Aşk Adası) programına katılan 26 yaşındaki Megan Barton Hanson, mavi bikinisi ile Fethiye’de Sea Me Beach’te tüm güzelliğini sergileyerek güneşlendi. Megan Barton asla fiziğini sergilemekten çekinmezken, mavi halter yaka bikinisi ile güneşlendi. Oldukça rahat rahat hareketleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Megan Barton, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşırken; Dailymail Gazetesi’nde de Türkiye’yi öven haberi ile gündem oldu. 

Sea Me Beach’te bol bol güneşlenen Barton, güzelliğini altın çerçeveli trend gözlükleri ve halka küpeleri ile pekiştirirken; iki taraftan balık sırtı olarak örülmüş saçları ve pembe ruju ile yüz hatlarını öne çıkardığı görüldü. The Sun Dergisi’nin yayınladığı röportajda da Megan Barton’un artık hiçbir erkekle beraber olmayacağı şeklinde haberi de yayınlandı. Buradaki düşüncesini Barton, “Sea Me Beach harika. Fethiye ve Ölüdeniz dünyada gezdiğim en güzel yerlerden birisi. Burası adeta cennet… Hemen her yıl arkadaşlarımla gelmek istiyorum” şeklinde aktardığı öğrenildi. 
 

Bakmadan Geçme