Mecliste ekmek fiyatları revize edildi

MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı H. Koray Özcan'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ekmek fiyatları görüşüldü. Kilogram fiyatı 7.40 TL'ye düşürülürken gramajı yükseltilen ekmek 270 gram 2 TL olarak belirlendi. 

  • 563
Mecliste ekmek fiyatları revize edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meclisi aylık olağan toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında 23 Mart Salı günü gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarının katılım sağladığı toplantı, MUTSO üyelerinin erişebilmesi amacıyla sosyal paylaşım platformu üzerinden canlı yayınlandı. 

270 gr ekmek 2 TL, 350 gr Ramazan pidesi 4 TL olarak belirlendi

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, fırıncı üyelerden gelen talep ve yazılı dilekçe üzerine, Meclis Başkanlık Divanının önerisiyle ekmek ve pide fiyatları konusu, meclis üyelerince oylanarak gündeme alındı. Yapılan görüşmelerin sonucunda ekmeğin kilogram fiyatı 7.50 TL’den 7.40 TL’ye düşürüldü. Gramajı nedeniyle kabuk oranı fazla olan ekmekte, daha kaliteli daha dolgun olması amacıyla gramaj artırımı yapılarak; 270 gram ekmek 2 TL olarak belirlendi. Ramazan pide fiyatı ise 350 gram 4 TL olarak kararlaştırıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yönetim kurulunun aylık çalışmalarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. 

Mecliste ekmek fiyatları revize edildi
Mecliste ekmek fiyatları revize edildi

Bakmadan Geçme