MBGCD'den Vali Tavlı'ya ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği göreve yeni başlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı'yımakamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

  • 514
MBGCD'den Vali Tavlı'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı, MBGCD Başkanı Cem Kaytan, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Atılgan, Durmuş Genç, Cavit Yıldırım, Uğur Yurtsev, Adem Ülker, Marmaris Temsilcisi Arzu Sarıtaş, Milas Temsilcisi Volkan Yıldız, İHA ve TRT Temsilcisi Bekir Tosun, Yeni Asır ve Zeybek Gazetesi Muhabiri Ferdi Yavuz, AA ve Yenigün Gazetesi Muhabiri Osman Akça, makamında ziyaret etti.
Muğla’nın kültür ve turizm değerleri ile çok önemli il olduğunu söyleyen Vali Tavlı, “ Yaptığımız işe Muğla sevgimizi de katarak önemli projeleri birlikte yapacağız. Muğla ilinde güçlü bir basın ordusunun olduğunu söyleyebilirim. Muğla basınının çok dinamik ve hareketli olduğunu gördüm. Bu güzide kentimizde birlikte güzel işleri başarabileceğimizi inancım tamdır” dedi.
Muğla’nın çok özel bir kent olduğunu söyleyen MBGCD Başkanı Cem Kaytan, “Muğla özellikle yaz aylarında bir yazlık başkenttir. Muğla’da görev yapmak ayrıcalıktır. Neredeyse tüm ilçelerimizde ulusal gazetelerin temsilcileri ya da muhabirleri görev yapıyor. Muğla adına yapılacak güzel çalışmalarda birlikte mesai yapacağız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme