• Haberler
  • Magazin
  • MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te heyecan dolu bir yarışma yaşandı. 11 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler.

  • 301
MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MasterChef'te bu haftanın yeni kaptanları ve takımları belli oldu. Ekranlara gelen en son bölümde ise haftanın ilk takım oyunu olan dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. İlk etapta şeflerin tadımı sonucunda kazanan takım kendini garanti altına aldı. Kazanamayan takım ise ikinci etapta yeniden yarıştı. Gerçekleşen takım oyununda yarışmacılardan balık restoranı yemekleri istendi.

KURAL İHLALİ!

Tadım sonrasında beklenmedik bir durum gerçekleşti. Rejide izlenen görüntüler sonrasında Mavi Takımda yarışan Nigar'ın kural ihlali yaptığı ortaya çıktı. Balık çorbası yaparken kullandığı balık suyunu bulaşıkların içine koyan Nigar yeniden bu suyu alıp kullanınca şeflerden tepki çekti ve tabağı değerlendirmeye alınmadı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'in yeni haftasında ilk takım oyununu kazanarak dokunulmazlığı alan takım Mavi Takım oldu. Kırmızı Takım ise kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yeniden yarışacak.

MASTERCHEF'TE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İkinci etapta şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Zeynep oldu. Gözyaşlarına boğulan Zeynep; "Okul gibiydi, çok şey öğrendim, hepinize çok teşekkür ederim. İlk yarışmacı olmanın verdiği bir şey vardı. Duygularını çok yüksekte yaşayan biriyim hep böyle oldum. Ama amacım hiçbir zaman kimseyi üzmek, kırmak olmadı. Teşekkür ederim çok şey öğrendim sizden. Hepiniz ayrı ayrı karakterlerde müthiş insanlarsınız." dedi.

Bakmadan Geçme