• Haberler
  • Magazin
  • MasterChef 21 Ekim 2024: Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu! İşte Kazananlar ve Takımlar

MasterChef 21 Ekim 2024: Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu! İşte Kazananlar ve Takımlar

MasterChef Türkiye'de 21 Ekim 2024 akşamı nefes kesen kaptanlık düellosu sonuçlandı. Yarışmacılar, mavi takım kaptanlığı için ıslak hamburger hazırlarken, kazanan isim Muratcan oldu. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği bu popüler sokak lezzetini en iyi yapan yarışmacılar Semih, Ezgi, Beyza, Muratcan ve Emre oldu. Gecenin sonunda ise mavi takım kaptanı olan Muratcan, kırmızı takımın kaptanlığına Nigar'ı getirdi.

  • 79
MasterChef 21 Ekim 2024: Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu! İşte Kazananlar ve Takımlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaptanlar Düellosu ve Yeni Takımlar Takımlar belirlendikten sonra kaptanlar, MasterChef kaptanlar düellosunda karşı karşıya geldi. Düelloda şefler yarışmacılardan İzmir bombası hazırlamalarını istedi. Kazanan kaptan, takımına dokunulmazlık oyunu için avantaj sağladı. Mavi takım kaptanı Muratcan ile kırmızı takım kaptanı Nigar arasında geçen düelloda gecenin kazananı belli oldu. İşte, MasterChef 21 Ekim 2024 gecesi oluşturulan yeni takımlar:

Mavi Takım:

Muratcan (Kaptan)
Onur
Emre
Eda
Şirin
Kaan
Akın
Hakan

Kırmızı Takım:

Nigar (Kaptan)
Kerem
Semih
Ezgi
Alper
Beyza
Erim
Bu hafta MasterChef’te büyük final yaklaştıkça heyecan dorukta. Takımlar, kaptanlarının liderliğinde zorlu etaplarda yarışacak.
 

Bakmadan Geçme