Marmaris'te ailelere ücretsiz destek

Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde ergen bireyler ve annelerine yönelik yüz yüze psiko-eğitimler verilmeye başlandı.

  • 978
Marmaris'te ailelere ücretsiz destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde ergen bireyler ve annelerine yönelik yüz yüze psiko-eğitimler verilmeye başlandı.

Geçtiğimiz Mart ayında hizmete giren Marmaris Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde yeni bir hizmet başladı. Merkezde çocukluktan yetişkinlik dönemine geçen ergen bireyler ve anneleri için çocukların yaşadığı duygusal ve davranışsal sorunları ortadan kaldırmaya yönelik psiko eğitim veriliyor. Psikolog İmge Küçük Bulut tarafından yapılan yüz yüze görüşmelerde ergenlik nedir, aile içi iletişim, psikososyal gelişim, öfke yönetimi gibi konular ele alınıyor.

Psikolog İmge Küçük, merkezde kadınlara yönelik psikolojik, ekonomik ve fiziksel şiddet konularında verilen desteğin yanı sıra şimdi de 9-19 yaş bireylere ve annelerine yönelik çalışmalara başladıklarını belirterek “Ergenlere yönelik psiko eğitimler veriyoruz. Özellikle bu yaş grubu çocukların anneleriyle de görüşerek bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda destek isteyen herkesi randevu alarak yüz yüze görüşmeler için merkezimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Marmaris'te ailelere ücretsiz destek

Bakmadan Geçme