Marmaris Şoförler Odasında yeni Başkan Kalaycı

Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda, son oda yönetiminde Başkan yardımcısı olan Bülent Kalaycı bir kez daha görev talep ederek yeniden aday olan son 4 dönemin Başkanı İbrahim Tarım'a karşı kazanarak, yeni dönem Başkanı oldu.

  • 1838
Marmaris Şoförler Odasında yeni Başkan Kalaycı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Olağan Genel Kurulu’nda; son 4 dönemin başkanı İbrahim Tarım, Bülent Kalaycı ve Orhan Can başkanlığındaki listeler, yönetime aday oldu.
 Seçimler sonrasında; Bülent Kalaycı 379 oy, İbrahim Tarım 243 oy ve Orhan Can da 78 oy aldı. Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası yeni dönem Başkanı Bülent Kalaycı çok kısa yaptığı teşekkür konuşmasında, seçim öncesi verdikleri sözlerin arkasında duracaklarına dikkat çekerek; “Bundan sonra Marmaris Şoförler Odası üyelerimize ve halkımıza karşı kesinlikle şeffaf bir yönetimimiz olacak.” dedi.
 Bülent Kalaycı başkanlığında oluşturulan Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Yönetim kurulu: Mert Baykara, Adem Demir, Mustafa Kızılca, İbrahim Demirtaş, Niyazi Kuşcu, Erkan Efe, Ferat Acar ve Hasan Sarıdüz’den oluştu. Denetim Kurulu’nda da; Şenol Selçuk, Şeref Önel ve Yusuf Şener Ege yer aldı. 

Bakmadan Geçme