MARMARİS SAMAN İSKELESİ 6 M² BÜFE'NİN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ

Mobil cihazınızda ilan metni ve tabloları tam görüntülemek için sağa kaydırın.

MUĞLA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME ve KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI’NDAN

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının tasarrufunda bulunan aşağıda niteliği, kira süresi, yıllık tahmini kira ve geçici teminat bedeli belirtilen taşınmaz; 30.07.2024 tarihinde saat 14:00’da Orhaniye Mahallesi Birlik Sokak Menteşe Hükümet Konağı 3. Katında bulunan “Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda” ihale komisyonu huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile kiralanmak üzere ihale edilecektir.

İLÇE MAHALLE CADDE NİTELİK ALAN(m2) KİRA SÜRESİ YILLIK TAHMİNİ BEDEL (TL) GEÇİCİ TEMİN BEDELİ (%30)
Marmaris Kemeraltı Atatürk Cd. (Saman İskelesi) Büfe 6,00 m2 3 yıl 1.700.000 TL 510.000 TL

1-İhale Dökumanı (Şartname ve Ekleri, Orhaniye Mahallesi Birlik Sokak Menteşe Hükümet Konağı kat 3 adresinde 1.000,00 TL karşılığında temin edilebilir)

2-İhaleye katılacaklardan istenilecek belgeler:

A-GERÇEK KİŞİLERDEN:   

A) GERÇEK KİŞİLER;

1- İkametgâh belgesi,

2- Nüfus Cüzdan Sureti,

3- Noter Tasdikli imza beyannamesi,

4- Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Mevduat ve Katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır.)

5- Vekaleten katılım halinde noter tasdikli vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

6- İhale şartname bedeline ait makbuz ve ihale şartnamesi.

7- İstekliye ait Adli Sicil Kaydı. (Hile, Vaat, tehdit, nüfuz kullanma, çıkar sağlama, anlaşma, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, Anayasal düzene karşı suçlar, Devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, örgütlü suçlar, terör suçları, Uyuşturucu madde kaynaklı suçlar, Suçtan kaynaklanan Mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve cinsel suçlar’ dan hüküm giymediğine dair son bir ay içinde alınmış belge)

8-  İş Deneyimini gösteren Belgeler. (İhale ilan tarihinden geriye doğru son 5 yıl içinde Lokanta, Restoran, kafeterya, Pastane işletmeciliği, Kantin İşletmeciliği, Catring hizmeti, gıda imalatı yaptığına dair, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İlgili meslek odasından son bir ay içerisinde alınmış belge veya İş yeri açma belgesi, çalışma ruhsatı, vergi mükellefiyet belgesi, Turizm işletme belgesi)

B) TÜZEL KİŞİLER;

1-Tebligat için adres beyanı

2-Tüzel kişilerin vergi numaralarını bildirmeleri

3- Tüzel kişiliğin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan , ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi

4- Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Dernekler için karar defterinin ilgili sayfasının onaylı sureti ve yetkilinin Noter Tasdikli İmza Beyannamesi)

5- Geçici teminat mektubu veya makbuzu (Mevduat ve Katılım Bankalarından alınacak teminat mektupları süresiz olacaktır.)

6-Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

7- İhale şartname bedeline ait makbuz ve ihale şartnamesi.

8-  %51 veya daha fazla hisseye sahip Şirket Ortaklarının, Temsile yetkili Şirket Müdürlerinin Adli Sicil Kaydı. (Hile, Vaat, tehdit, nüfuz kullanma, çıkar sağlama, anlaşma, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, Anayasal düzene karşı suçlar, Devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, örgütlü suçlar, terör suçları, Uyuşturucu madde kaynaklı suçlar, Suçtan kaynaklanan Mal varlığı değerlerini aklama ve  cinsel suçlar’ dan hüküm giymediğine dair son bir ay içinde alınmış belge)

9-  İş Deneyimini gösteren Belgeler. (İhale ilan tarihinden geriye doğru son 5 yıl içinde Lokanta, Restoran, kafeterya, Pastane işletmeciliği, Kantin İşletmeciliği, Catring hizmeti, gıda imalatı yaptığına dair, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İlgili meslek odasından son bir ay içerisinde alınmış belge veya İş yeri açma belgesi, çalışma ruhsatı, vergi mükellefiyet belgesi, Turizm işletme belgesi) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. Maddesinde belirtilen kişiler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar

C) DİĞER HUSUSLAR:

1- İhaleye katılacakların, istenilen belgeleri 30.07.2024 Salı günü saat 12.00’ye kadar Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilemez. Ancak; istekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. Maddesine uygun düzenleyecekleri teklifleri ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmak şartıyla iadeli taahhütlü mektupla da gönderebilirler. Teklif sahibi Komisyonda hazır bulunmadığı taktirde posta ile gönderilen teklif son teklif olarak kabul edilir.

2- Taşınmazın yıllık kira bedelinin %25’i peşin olarak ödenecek, kalan kısım üçer aylık eşit taksitler halinde ödenecektir.

3- İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, taşınmazın kiralanmasında şartname hükümleri uygulanacaktır.

  • Basın No: ILN02062484