Marmaris otelleri 2025 turizm sezonu için güvenlik hazırlıklarını tamamladı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2025 turizm sezonu hazırlıkları tamamlanırken, turizmciler tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirtip, misafirlerini beklediklerini ilettiler.

"Örnek proje olmaktan gurur duyuyoruz"
Yatırım sürecine de değinen Durmaz, 2024 Temmuz ayında aldıkları karar doğrultusunda üç tesis için çalışmalar başlattıklarını belirtti. Süreç boyunca Muğla Büyükşehir İtfaiyesi ve Marmaris'teki yetkililerle yakın iş birliği içinde olduklarını söyleyen Durmaz, "Tesislerimiz için projelerimizi çizdirip gerekli onayları aldıktan sonra yatırıma başladık. Son yangın yönetmeliğine tam uyum sağladığımız için Muğla Büyükşehir İtfaiyesi ve Muğla Basın Müşavirliği projeye dikkat çekmek istedi. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu" dedi.
Denetimlerin titizlikle yapıldığını vurgulayan Durmaz, "Başarılı bir yatırım sürecinin ardından onaylarımızı aldık ve sezona daha güvenli bir giriş yaptık" diyerek, sektördeki diğer turizm işletmelerine de güvenlik yatırımlarına önem vermeleri çağrısında bulundu.
Bakmadan Geçme





