Marmaris Barlar Sokağı için ilçe protokolü sokak esnafı ile toplantı yaptı
Dünyada ve Avrupa'da en büyük eğlence sokağı olarak gösterilen gece eğlencesi sektörünün merkezi konumunda olan Marmaris Barlar Sokağı'nın mevcut durumu ve geleceğine ilişkin önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Yaz sezonu açılmasına birkaç ay kala yapılan toplantı Marmaris Ticaret Odası Başkanı S. Mutlu Ayhan'ın ev sahipliğinde Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Acar Ünlü de toplantıda yaptığı konuşmada, turizmin sürdürülebilirliği için iş birliğinin önemini vurguladı. Ünlü, "Marmaris, eğlence ve turizmi bir arada sunan bir şehir. Bu dengeyi sağlamak adına gerekli adımları atmaya devam edeceğiz" dedi.
Toplantıda sektör temsilcilerinin de önerileri alınarak, Barlar Sokağı’nın düzenlenmesine yönelik kapsamlı bir yol haritası oluşturulması kararlaştırıldı. Alınan kararların önümüzdeki dönemde uygulamaya konması bekleniyor.
Bakmadan Geçme

CHP Muğla’dan Türkiye’ye Seslendi: ‘Özgürlük ve Adalet Yeniden Yeşerecek’

Bodrum'da öğrencilere trafik kuralları ve trafikte davranış şekilleri anlatıldı

Mehmet Uzunoğlu: ‘Bu Festivali Çocuklarımız İçin Başlattık’

Muğla genelinde hafta başı güneşli geçecek İlçelere göre hava durumu tahminleri

Selahaddin Dinçel’den Galibiyet Sonrası Mesaj: 'Taraftara Armağan Olsun'

Gazeteci Ersan'a saldırıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı