Dehşeti yaşadı

Muğla'da meydana gelen bir olayda market işletmecisi Elif Gültekin isimli kadın adeta hayatının kabusunu yaşadı. Yarı çıplak halde Elif Gültekin'in sahibi olduğu markete giren Kürşat Z. isimli bir kişi, alış veriş yaptıktan sonra iş yeri sahibi kadını tekme tokat dövdü. Dehşet verici o anlar ise markette bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

  • 1415
Dehşeti yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korkunç olay Muğla’nın Milas İlçesi’nde meydana geldi. Geçtiğimiz Pazar günü, Kürşat Z. isimli bir kişi, yarı çıplak halde alışveriş yapmak için markete geldi. Market sahibi Elif Gültekin’den alkollü içecek ve sigara isteyen Kürşat Z., daha sonra kadına sözlü tacizde bulundu. 
Ahlaksız tekliflerde bulunmuş!
Edinilen bilgiye göre markette alışverişi tamamlayan Kürşat Z'nin, daha sonra Elif Gültekin’e ahlaksız tekliflerde bulundu. “Akşam ne yapıyorsun?”, “Dün gece neredeydin?”, “Bu gece bana gelir misin?” sözleri üzerine adeta çılgına dönen Gültekin, tacizciyi işyerinden kovmak istedi. Aldığı olumsuz yanıtlar sonrası biranda öfkelenen Kürşat Z., Gültekin’i tekme tokat dövmeye başladı. 
Olay güvenlik kamerasına yansıdı
Korkunç olay markette bulunan güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilirken, işyerinde bulunan teleskop aparatıyla gözü dönmüş tacizciye karşı koymaya çalışan Elif Gültekin aldığı darbeler sonucu yere düştü. Tacizci, zavallı kadını yere düştükten sonra bile dövmeye devam etti. Aldığı darbelere karşı daha fazla dayanamayan talihsiz kadın bir süre kendine gelemedi. Yere düşen kadına ardı ardına tekme ve yumruk atan cani daha sonra hiçbir şey olmamış gibi marketten ayrıldı.
Kulağına 5 dikiş atıldı!
Caninin elinden fırsat bularak kendini marketten dışarı atan Gültekin’nin acı çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar koşarak kadına yardıma geldiler. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Elif Gültekin’in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu belirlenirken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı. 
Gözü dönmüş tacizci serbest bırakıldı!
Olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan elif Gültekin adeta bir kez daha yıkıldı. Savcılıkta ifadesi alınan Kürşat Z. daha sonra serbest bırakıldı. Elif Gükltekin’i önce sözlü olarak taciz edip daha sonra döven şahsın serbest bırakılması ise kamuoyunda tepki topladı.

Dehşeti yaşadı
Dehşeti yaşadı
Dehşeti yaşadı

Bakmadan Geçme