Manisa deplasmanı öncesi moral yemeği 

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları Mancero Kitchen'ın konuğu oldular. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi düzenlenen moral yemeği sohbet havasında geçti. 

  • 843
Manisa deplasmanı öncesi moral yemeği 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları; Mancero Kitchen’ın konuğu oldular. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi düzenlenen moral yemeği sohbet havasında geçti.

Belediye Meclis Üyesi Aytekin Aras, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz, 2. Başkan İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Genel Koordinatör Miraç Efe Doğan, Başantrenör Alkım Ay, teknik heyet ve oyuncuların katıldığı program; Mancero Kitchen’ın eşsiz atmosferinde gerçekleşti. Bu organizasyonun Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi büyük moral olduğu kaydedildi. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 2. Başkanı İzzet Durak yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nde ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Zirvedeki yerimizi korumaktayız. Fethiye halkı bizlere inanılmaz bir desteği var. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bu akşam Mancero Kitchen bizleri ağırlıyor. Yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldik. Gösterilen sevgi ve desteğe layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Sezon sonunda umarım başarımızı tüm Fethiye ile paylaşacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaptanı Sercan Ergin, “Bizi bu güzel akşam yemeğinde ağırladıkları için Mancero Kitchen yöneticilerine ve personeline çok teşekkür ediyoruz. Kendileri bizleri her zaman destekliyorlar ve yakından takip ediyorlar. Her hafta olduğu gibi Cumartesi günü oynayacağımız Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına da galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Deplasmandan galibiyetle dönerek hem taraftarımızı sevindirmek hem de kayıpsız yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Manisa deplasmanı öncesi moral yemeği 
Manisa deplasmanı öncesi moral yemeği 

Bakmadan Geçme